Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdffd

jedwab na wlosy

Polecane posty

Gość sdffd

slyszalam o czyms takim, w jakim celu? w jakiej to formie? gdzie sie kupuje?:D

Gość sdffd
a ile kosztuje? w jakim celu go uzywasz?:)

Gość asdfghjkp
Superpharm pewnie.

Gość dgf
jak sie tego dokladnie uzywa? widzicie efekty?

Gość dgf
a na dlugo taka 5ml starcza?:P

mam to dopiero jakis tydzien i niewiele zurzulam, w sumie jest wydajny:D i bardzo podoba mi sie jego zapaszek:D

Gość rotate
ja mam odzywke z jedwabien gliss kur, zastanawiam sie czy to cos da, mam zniszczone wlosy a slyszalam, ze jedwab jest dobry na to, tylko ze to nie jedwab w czystej postaci, ktory uzywaja fryzjerzy ,sama nie wiem, jak myslicie moze uzywal ktos tego ??

Z biosilka sa bardziej opłacalne butelki większe. Ja używam od kilku lat i powiem szczerze że ta \"duża\"butelka wysarczyła mi na półtora roku,a płaciłam za nią 45 złotych i jestem baaardzo zadowolona :) teraz widze,że dużo tańsza buteleczka jest. Choc to o prostowaniu włosów to bajka moim zdaniem. Może tylko bardziej błyszczą ale bez i z jedwabiem na włosach nie widze różnicy w prostowaniu

Gość calinusssss
a taka z biosilka gdzie mozna kupic? i jak sie dokladnie nazywa? bo sa jakies jedwabie i cos z dodtakiem jedwabiu:D mozna sie pogubic:P

Gość Pauliiiinnna
mozna go uzywac przez ok miesiac, poxniej trzeba odstawic na jakis czas. stosowanie non stop niszczy wlosy

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
ja prawie juz zuzylam mala buteleczke, niesamowicie wydajny jest!!! i naprawde to cudowny kosmetyk... wlosy nwailzone, lsniace, sliczne :) duzo daje teraz po wakacjach na koncowki i mam przespiekne,takie slniace...zwykle bylyby zniszczone :) dlaczego nie mozna uzywac tego non stop, jako odzywki??? jezeli tak odzywia wlosy jak moze niszczyc?