Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa

mysle o czwartym, ale...

Polecane posty

Gość wiem po swoich znajomych ze
choc sa zdolni to na studiach bieduja. wiadomo maja kase na jedzenie, ale to troche malo..nie mam na mysli imprez tylko poprostu zycie..i znam dzieciaki, ktore mimo pracy i najszczerszych checi wolaly pomagac rodzicom niz placic za szkole.

Gość go do roboty
nie uwazam ze trzeba miec forse bo jezeli masz juz 3ke dzieci to na czwartego utrzymanie -ani na jedzenie ani na ubranie juz tyle nie wydasz jezeli je u was w domu 5 osob to dla 6tej zawsze starczy jedzenia a jesli chodzi o studia to moga mieszkac z wami - jesli mieszkacie w miescie a jesli za daleko-wszytskie razem cos wynajac

Gość laimonka -----
go do roboty =======> przypomniala mi sie wypowiec mojej znajomej ktora ma 3 dzieci i powiedziala ze jedna miska zupy wiecej nie sprawi jej roznicy az mi sie wtedy smutno zrobilo

Gość go do roboty
no tylko pomysl sobie sa ludzie ktorzy cale zycie nie maja nikogo, inni maja meza, inni meza plus rodzicow, inni plus dzieci ale ludzie, ktorzy maja rodzenstwo maja tyle bliskich osob poczytajcie sobie wypowiedzi jedynakow tu na forum to sa ludzie, ktorzy boja sie ze beda sami ze smiercia swoich rodzicow, ze nikt ich w tym bolu nie wesprze jak ma sie z kim dzielic miske zupy lepiej smakuje polowa niz cala samemu

Gość komada
go do roboty ===> ja nie jestem jedynaczka mam wspaniala siostre ale wcale nie uwazam zeby jedynacy byli mniej szczesliwsi a myslenie ze posiadanie dziecka to nastepna miska zupy to dla mnie absurd

Gość go do roboty
ja tez nie buduje jakiejs teorii ale rozmawialam tu na forum z jedynakami w wiekszosci maja oni zal do swoich rodzciow i wielki strach jak sobie poradza z ich smiercia zapytaj ich

Gość go do roboty
tematy zakladali jedynacy zeby sie pozalic 2 razy na takie trafilam i zawsze rozmawialm z przerazonymi ludzmi, ktorzy wiedzieli ze cale zycie beda sami

Gość komada
mam dwie przyjaciolki ktore sa jedynaczkami i wierz mi do nikogo nie maja o nic zalu a jezeli chodzi o smierc rodzicow to moj bol bylby zawsze taki sam i nikt w tym czasie by mi nie pomogl nawet najbardziej kochajace rodzenstwo

Gość komada
to czy w zyciu bedzie sie samotnym nie zalezy od tego czy jestes jedynakiem czy tez nie tylko od tego jakim jestes czlowiekiem