Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zycia wziete

pomocy szybko pilne

Polecane posty

Gość z zycia wziete

Witam! Mam takie pytanie... Czy mozliwe jest zajscie w ciaze przez uzycie papieru toaletowego, na ktorym byćmoże znajdowala sie sperma?? 3 tygodnie temu uzylam papieru toaletowego na dyskotece i martwie sie tym, ze mogla znajdowac sie na nim sperma. Dodoam tylko, ze jestem dziewica! Moze ktos mi pomoc i odpowiedziec na moje pytanie?? Z gory dziekuje Z tego stersu zapomnialam dodoac, ze dostalam juz okres, ale i tak bardzo sie boje, ze moge byc w ciazy... Moze mi ktos odpowiedziec na moje pytanie?

Gość hfhh
mysle,ze mozesz byc w ciazy.. pewnie bola cie piersi.. wiem bo moja kolezanka tez tak zaszla w ciaze:O powycierala sie recznikiem brata:O

Gość uważam że jeśli
użyłaś tego papieru to na 100% jesteś w ciąży i myślę nawet że będą to trojaczki. A krwawienia czasem zdarzają się w pierwszych miesiącach ciąży

Gość hfhh
o,to to!kolezanka tez krwawila:( ciaza ciaza,ale brat sie nie chcial przyznac do dziecka:( jeny,jak mi jej bylo szkoda:( a tego dziecka?co Ono winne:(

Gość o-czy-wi-scie
że będziesz mamą!! gratulacje laska!! pomyśl - becikowe dostaniesz!! wiesz ile razy można za to na solarium pójść?

Gość hfhh
ej no!wez nie wyskakuj z jakimis glupimi tekstami o solarium:O ciekawe co Ty bys czul na Jej miejscu?:O nie martw sie..tez mam dziecko(co prawda zaplodniona bylam inna droga)i nie jest tak zle...

ja tyle razy uzywalam papieru toaletowego w publicznych toaletach i w ciaze nie zaszalm. tak wiec nie martw sie. i nastepym razem bierz chusteczkiz e soba i po sprawie

Gość normalnie.....
a ty nie wiesz jak powstają dzieci!!! wszystkie urodziłyśmy się tylko dlatego że nasze matki podcierały sie papierem toaletowym w miejscach publicznych lub ręcznikami braci O!

Gość hfhh
Natia,daj spokoj..ile Ty masz lat zeby Cie sluchac,co?:) w 88 roku to ja zareczyny mialam:) wiec zaden z Ciebie autorytet z calym szacunkiem... Autorko Topiku-sluchaj starszych..i madrzejszych:). jutro do ginekologa po zalozenie karty ciazy i tyle.

Gość z zycia wziete
co zrobić jak mamusia zapyta o ojca dziecka,przecież nie powiem ze papier toaletowy

Gość hfhh
a czego nie?!nie Ty pierwsza i nie ostatnia..

Gość z zycia wziete
i co ja mam teraz zrobić

o rany Twój temat mnie rozbroił........ ale skoro To naprawdę Cię martwi to na pewno nie jesteś w Ciąży....na przyszłość bądż bardziej rozarnięta......

Gość 000
a czy ten papier był wielokrotnego użytku?????????? Bo jesli nie, to skąd na nim sperma? ;) ;)

Gość oj nie czepaic się
przestsancie ja straszyc, wy to jestescie pustakiiii