Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie można ..............

GDZIE W POZNANIU RESTAURACJA BEZGLUTENOWA?

Polecane posty

Gość gdzie można ..............

Dobry wieczór, wiecie może, gdzie w Poznaniu (lub okolicach) można zjeść jakieś ciepłe danie (bezglutenowe) ? Szukam i szukam w necie i nic :(

Gość gość
W Poznaniu to jest więcej pizzerii niż restauracji z polską kuchnią...No, ale cóż taki znak czasów. Ja mam swoją jedną ulubioną pizzerię, gdzie jestem w miarę regularnie na Winogradach – Maxipizza. Ich menu i telefon do zamawiania na dowóz jest na www.maxipizza.pl/poznan Szybki dowóz, za to naprawdę duże brawa. Jak się okazuje, jednak można w Poznaniu szybko jedzenie dowieść, jest to wykonalne, a wiele restauracji przerasta.

Gość gość
Spokojnie możesz przyjść tu http://oberza.com.pl/kontakt/ . Ja jestem uczulona na gluten i dzięki bogu ta restauracja jest koło mnie w Poznaniu. Nie mam czasu gotować więc jest mi to bardzo na rękę.

Gość gość
Polecam ta restaurację !!!!!!!!!!! jedzenie jest bardzo smaczne a co za tym idzie zdrowe dla osób, które nie tolerują glutenu.

Gość gość
Miałem okazję tam jeść i potwierdzam, że jedzonko mają bardzo dobre.

Gość kokardka

Hanka Cafe&Lunch jest smaczna 😉 oraz przyjazna bezglutenowcom i wegetarianom 

Gość kimm

W pizzerii Maxipizza warto zamowić jedzenie z dowozem bo po prostu szybko robią całą obsługę. Nie czeka się na jedzenie godziny...u nich najdłużej to mi się zdarzyło coś koło poł godziny przymierać głodem :) Także nie jest źle. Ciasto robią na bieżąco, nie jest stare odleżane, mają specjalne piece w których wypiek trwa moment przez co na samą pizzę też się nie czeka długo.

Gość hhhj
Dnia 1.08.2019 o 13:27, Gość kimm napisał:

W pizzerii Maxipizza warto zamowić jedzenie z dowozem bo po prostu szybko robią całą obsługę. Nie czeka się na jedzenie godziny...u nich najdłużej to mi się zdarzyło coś koło poł godziny przymierać głodem :) Także nie jest źle. Ciasto robią na bieżąco, nie jest stare odleżane, mają specjalne piece w których wypiek trwa moment przez co na samą pizzę też się nie czeka długo.

Rownież poleca świetna pizzeria

Gość gość

Z mojej strony mogę polecić restaurację www.cybina13.pl. Bardzo miłe miejsce, restauracja ma dopiero niecałe 3 lata, ale działa na wysokim poziomie, co jakiś czas pojawiają się także dania z różnych stron świata w ramach tematycznych tygodni. Byłem już tam wiele razy i zawsze wychodzę zadowolony, jedzenie smaczne i świeże. Nieco dalej od centrum w okolicy Jeziora Maltańskiego.