Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w reosterce ona pomozcie

chce by wyrzekl sie dziecka

Polecane posty

Darianka kochana nie chce by mnie bardziej kochal bo kocha mnie wystarczajaco mocno i na kazdym kroku mi to udowadnia:D chce zniszczyc to dziecko nich zaplaci za bledy mamusi

Gość anulka98737539875375
dziecko nie jest niczemu winne, ty poprostu nie mozesz zniesc mysli ze ma je z kims innym, nie da ci to spokoju nigdy, dlatego zwijaj żagle, bo skonczysz w wariatkowie

anulka98737539875375 myslalas tak jak ja, ale jak u Ciebie sie to rozstrzygnelo, napisz skrotowo

anulka98737539875375 tak nie moge znisc tej mysli, ze spuszczal sie w inna kobiete ze pragneli tego dziecka i ze naszych nie bedzie kochal tak mocno

rozstrzygneło sie tak że wyszłam za niego, jednak nadal mi to przeszkadzało, każdy mój dzien zatruwała mysl ze ma to dziecko z inna i zawsze gdy je widziałam myslałam o tej sytuacji.Doszłam wkoncu do wniosku ze to nie dla mnie i nie dam rady byc w zwiazku z facetem z przeszłością, ułozyłam sobie zycie, jestem bardzo szczesliwa.ile masz lat?

Darianka uwierz mi ja tez bym nie chciala, nienawidze siebie za moj chtrakter, ze tak mysle i tego wymagam, ale nie moge przestac...

25 mam i nie wyobrazam sobie zycia z kims innym, ale tez nie wyobrazam sobie dlaszego zycia z obecnoscia jego dzicka w nim:( gotowabym byla jes do konca zycia jesc chleb ze smalcem zeby tylko to dzicko znikno.. boshheee to jakas trauma

poprostu przetłumacz sobie to tak, skoro ma znią dziecko to ich cos łączyło, bądz pierwszą matką dla swojego mężczyzny, nie daj sie jakiemus facetowi potraktowac jakoo wtórnik

ile ma dziecko?

Ja na Twoim miejscu bylabym dumna, że mój mężczyzna jest na tyle odpowiedzialny, że kocha i opiekuje się swoim dzieckiem pomimo rozstania z jego matką. Nie utrudniałabym mu tego, bo go kocham i wspieram.

anulka98737539875375 chcialabym zeby to ze mna wspominal chwile porodu ciazy itd, bo wiem jak napocztaku naszej znajomosci opowiadal mi co z nia przezyl, jak kazdego wieczoru balsamowal jej brzuszek, jak szukal najlepszego szpitala, zadbal o to by dziecko mialo jak najlepiej po powrocie ze szpitala boze... a ze mna juz tak nie bedzie, bo to dziwecko bedzie dla niego pierwsze i najukochansze,

4latka ma

boze jeszcze te miliony zdjec tego bachora na naszym kompie

zresztą powiem ci tak, ja sie z nim rozstałam dlatego, ze gdy miałam naście lat wbiłam sobie do głowy że mój przyszły facet ma byc bez skazy, miałam jakiś tam wymarzony wzorzec, on od niego odbiegał przez to ze miał dziecko-nie mogłabym z nim byc szczesliwa.Teraz mam wspaniałego męża i dziecko-nasze dziecko, żadnych innych dzieci wokól nas, czy to nie piękne?jeśli to nie daje ci spokoju tzn że tez masz cos głęboko zakorzenione i jeśli chcesz byc z nim naprawde szczesliwa czeka cie długa praca

Chryste, no przecież to jego dziecko. Matki dzieciaczka już nie kocha, ale dziecko będzie kochał zawsze. To całkiem naturalne. Nie zabijaj w nim tej miłości.

wspominal, jak pierwszy raz wzial na rece i mowil, ze nigdy tego uczucia nie zapomni... jak patrzyla sie na niego calkowicie bezbronna istotka

Gość reklama topiku
ale dajcie spokoj - niedlugo nie bedzie miala problemu, bo facet jesli jest normalny to ja zostawi i zniknie wraz z dzieckiem

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Big Sexy a czemu? nie rozumiem? my tu proadzimy dyskusje jak na kaddym innym topiku wiec o co ci chodzi?

tez wysłuchiwałam jaki to brzuszek miała jego była i te wszystkie historie-z jedej strony facet chce byc szczery i nie podchodzi do tego sentymantalnie, jednak nas to rani-twój wybór zastanów sie czy bedziesz z nim szczesliwa

Gość reklama topiku
ona nie zabije w nim milosci do dziecka tylko do siebie facet, ktory atk sie wypowiada o dziecku nie zostawi go dla idiotki, tylko pusci ja z torbami

reklama topiku czytaj dokladnie cala sytuacje, jak ma zniknac wraz z dzieckiem, pisalam ze nie mieszka juz od dawna z dzieckiem, okularki na nosek i do dziela kolego

Gość reklama topiku
czytam czytam i oczom nie wierze wlasnie sugeruje ze zrobi szytsko zeby byc z tamta kobieta jak zobaczy ajkie inne sa glupie

reklama topiku o to moge byc spokojna juz nie wroca do siebie,

Gość reklama topiku
zobaczymy