Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miniucha

176 CM I 61 KG...CO O TYM MYSLICIE??

Polecane posty

ja mam 169 i waze 54,5 kg i niestety uwazam sie za dosc duza, nie jestem filigranowa kobitka, mam duzt brzuch i jego chce sie pozbyc. waszym zdaniem ile powinnam wazyc?

Gość ja mam 169cm i ważę 51kg
a też nie jestem zadowolona:O

Moja kolezanka ma 168 i wazy 51 kilogramow i jest chuda jak patyk. Ludzie mysla ze ma anoreksje (choc ja wiem ze tak nie jest, bo je calkiem duzo). Wiec daj sobie spokoj z tym odchudzaniem :O P.S. To do osoby wyzej

spokojnie, nie odchudzam sie;) natomiast nie zmienia to faktu, że nie jestem zadowolona:D

spoko;) niestety nie bez powodu moja mama nazywa mnie leniwcem pospolitym:D za to lubię jeździć na rowerze i często oddaję się tej czynności;)

Gość kgklik
ja mam 176 i chetnie bym wazyal jakies 60kg;p wiec uwazam ze w sam raz wazysz;)

Gość nie ma czegoś takiego jak
jedna waga dla danego wzrostu wiec nie licz na to, że ktoś Ci tutaj powie ile powinnaś ważyć, bo każdy ma inną budowę

Gość medrzeccc
jestes obrzydliwym grubasem, odchudzaj sie koniecznie

Gość na problemy z figurą
to nie diety a cwiczenia sama dieta nie odejmie Wam centymetrów tam gdzi ebyście tego chciały do kształtowania sylwetki są cwiczenia

Ja wazylam duzo mniej, lecz niestety teraz juz nie rosne wzwyz, ale raczej wszerz... :/ Chcicalabym miec bardziej plaski brzuch bo jest na nim troche tluszczyku...hmmm, ale z drugiej strony ja tak uwielbiam jesc!!! :/

Gość TWOJA WAGA
jonia1109 mam 169cm i waze 54,5 ile waszym zdaniem powinnam wazyc, moj cel to 52kg MOIM ZDANIE TO 54 KG TO JEST DOBRZE, ALE 52 KG TO BEDZIE LEPIEJ DLA CIEBIE - JESLI TAKI JEST TWOJ CEL - A 49 KG TO BEDZIE JESZCZE LEPIEJ ALE NIEKONIECZNIE TYLKO TAK SOBIE MOZESZ POTEM SPROBOWAC