Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia06

ciaza a praca

Polecane posty

Gość Misia06

Witam wszytskie mamy i przyszle mamusie:) mam pytanie jestem w poczatkach ciazy. I moje pytanie tyczy sie czy dalej powinnam pracowac tam gdzie pracyje. Moja praca wymaga stanie po 10 godz na nogach ;/ i noszenie kartonow z butami :( Jak to bylo u was z praca ?

pracowałam do 4 miesiąca,ale nic nie dzwigałam lekka praca która wymagała częstego ruszania się w granicach rozsądku,ale ty nie powinnaś tak pracować

Gość bicycle
wez zaswiadczenie od gin ze jestes w ciazy. Ciezarnej przysługuja ulgi dotyczace prac i zwolnienie z niektórcyh, nie powinnas na pewnoc nic dzwogac...

Gość aco powiecie na to
ja tez mam taki dylemat. pracuję teoretycznie jako asystentka, ale moja praca , pomijajac robote papierkową obejmuje też pakowanie kosmetyków w kartony( dosyć ciężkie). do pracy mam kawał drogi: 2 km na przystanek, pozniej jazda 3 autobusami i metrem, a potem jeszcze 1,5 km od przystanku. (teraz spacery nie sa takim problemem jakim będą juz niedługo-zimą drózki raczej nie są odsnieżane, a jesienią błoto jest po kostki )droga zajmuje mi minimum 1,5h, bywa ze 2,5 h. jestem w 7 tyg. zle się czuję, bywało ze wysiadałam z autobusu i wymiotowałam w krzakach. planuję iśc juz teraz na zwolnienie, zwłaszcza ze kilka miesięcy temu poroniłam moją pierwsza ciązę.