Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfgj

Ważne! Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość fghfgj

A więc tak. Biorę tabletki Harmonet. Ostatnią wzięłam we wtorek w zeszłym tygodniu. Czekałam na @ ale nie dostałam, poszłam w ten poniedziałek do ginekologa po receptę i mówię, że nie miałam okresu. Lekarka mnie zbadała, powiedziała, że wszystko jest ok, że okres może mi się spóźnia, bo byłam na wczasach - zmiana klimatu. Kazała poczekać z tabletkami aż dostanę okres ( planowo powinnam wziąć w środę). Okresu jeszcze nie dostałam, tabletek na razie nie biorę i zaczynam się bać, czy aby przypadkiem nie zaszłam w ciążę. I mam takie pytanie. Czy lekarz ginekolog potrafi zdiagnozować ciążę podczas zwykłego badania ginekologicznego? W końcu jak byłam u niej to mnie badała i nic o ewentualnej ciąży nie mówiła, nie zaleciła też zrobienia testu ciążowego. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ biorę Zelixę, a w czasie ciąży absolutnie nie wolno jej zażywać.

Gość fghfgj
Proszę, może mi ktoś coś doradzić?

Gość biedrona w kropki zielone
kochana przedewszystkim spokojnie...jesli bedziesz sie denerwowac to miesiaczka ktora msz dostac jescze bardziej soie opzoni a wiec jeszcze wiecej nerwow:/ skoro sie obawiasz to udaj ie ponownie do lekarza i porozmawiaj o swoich watpliwosciach:) na kafeterii nikt ci nie powie czy jestes w ciazy czy nie...

Gość fghfgj
Właśnie wróciłam z apteki i idę robić test ciążowy:O.

Gość fghfgj
Nie jestem w ciąży !!!:D:D:D:D Dziewczyny, nawet nie wiecie jak się cieszę! Kocham dzieci, ale mam już dwoje i na razie nie mogę sobie pozwolić na kolejne. Uff, ale mi ulżyło.

No widzisz:) wszystko sie skonczylo pomyslnie :) ja spodziewam sie okresu w niedziele. Mam nadzieje ze go dostane bo choc biore tabletki to mam objawy jak na ciaze. Moze to dlatego ze ostatnio nie robilam przerwy i od razu zaczelam kolejne opakowanie. Ale zeby czuc sie slabo i zle przez cale te drugie opakowanie? troche sie stresuje..