Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała a jakże śmiała

przesunąć okres

Polecane posty

Witam! mam pytanko odnośnie okresu... biorę tabletki antykoncepcyjne i okres dostaje zawsze w piatek czyli niestety akurat na weekend... :( czy mozna sobie go jakos przesunac np. za pomoca tabletek anty tak zebym go dostawala np. w poniedzialek??? dziekuje za ewentualne odpowiedzi [cześć]

tak czego ja sie spodziewalam :( jak ja pomagam to jest ok ale jak sama potrezbuje pomocy to nikt sie nie odezwie. no i co z tego ze moje pytanie moze sie komus wydawac glupie?? dla mnie jest to problem i bylabym wdzieczna bardzo za jakakolwiek wypowiedz w tym temacie!!!!!!!!!

Gość bin
weź dodatkowo dwie tabletki- okres pojawi się wtedy 2 dni później, potem juz bez zmian

albo skroc przerwe po prostu:) ale nie wiem co to ma do rzeczy ze okres masz w weekend... przeciez z tym sie DA ZYC!:P

Gość poprosty wit k
porrostu kup sobie witamine k i okres sie przesunie

dziekuje wszystkim za odpowiedzi i za pomoc!! :) z okresem da sie zyc - pewnie, ale jest to malo komfortowe, a w weekend wiadomo imprezki, wyjazdy itp. :D a ja mam caly weekend akurat :( chyba zrobie tak ze wezme sobie tabletke z nowego opakowania w 1 dzien okresu... wtedy sie powinien przesunac. tylko czy antykoncepcja bedzie nadal zachowana?? :O

Gość kamilka21kam
Nie warto. Podana powyżej strona to oszuści.