ZaPoMNaNa 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Hej! Mam pytanko. Ostatnio juz pisałam na ten temat, ale teraz doszlo pare pytan. 17 dnia cyklu mialam dziwne bole pochwy i macicy, ktos mi odpowiedział, ze to zapewne dni płodne.Był to dokładnie 23sierpnien. Poczym 31 sierpnia kochałam sie z facetem, bez gumki no i skonczył we mnie:o. I teraz niewiem, czy jest szansa na to , ze zaszłam? Nie mam narazie zadnych objawów, tylko takie jak przed miesiaczka, bo teraz powinnam, dostac. Jak do srody nie dostane, zrobie sobie test, Ale chcialam sie upewnic, co wy o tym sadzicie? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_1987 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 co za gluptoa kochac sie bez zabezpieczenia i jeszcze pzowolic facetowi skonczyc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaPoMNaNa 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dobra głupota głupotą, a ja zadałam pytanie...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZaPoMNaNa 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dziękuje, za bardzo wyczerpujące odpowiedzi:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach