Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Ile pijecie dziennie kaw w ciazy?

Polecane posty

Ja 2 filizanki ,nie moge bez kawy wytrzymac,kiedys pilam po 5....

Gość bziczek
w pracy 1-2 kubeczki, w domu 1 albo i wcale ;) najczęsciej z ekspresu, z mleczkiem.

ja 1 filizanke dziennie, ale polowa jej zawartosci to mleko! Musze sobie cisninie podwyzszac bo bardzo niskie mam:-)

Gość licencja1258
a czy mocną herbatę pijecie? czy wogóle z niej lepiej zrezygnować?

Gość przeciez jest kawa bez kofeiny
czemu takiej nie pijecie?

Gość bziczek
herbatke też pije - dla mojej mamy jest mocna - dla mnie normalna;) a najchetniej do herbaty wrzucam listek miety, troche soku (malinowy, pożeczkowy) i ciutkę cytrynki.

Gość malina z zurawina
ja kawe pilam tylko 2 razy od kad jestem w ciazy i to bezkofeinowa , a jesli chodzi o herbate to pije tylko owocowe z herbapolu ( malina z zurawina to moja ulubiona) :)

ja piłam 1-2 dziennie ale teraz w ciąży serducho mi dziwnie na nią reaguje więc odpuściłam (ale tęsknię do mojej kawusi z mlekiem)

Ja herbatke bardzo slaba pije! A kawe z cofeina bo cisnienie podnosi, to i tak chyby lepiej niz codzienny kieliszek koniaczku:-)

witam, przed ciaza co rano espresso jak przyszlam do pracy , a w domu przy sniadaniu kawa do mleka wiadomo espresso jest mocne wiec teraz nie pije ale nie cierpie z tego powodu, do mleka dodaje kawe zbozowa i dobrze jest za to herbaty mi nikt nie odbierze : czarna z cytryna , zielona z pomarancza (specjalnie tak sprzedaja) , cytryna lub jablkiem i rozne tam takie najlepiej z miodem... mniam!!!

ja pije jedna dziennie rano sypana z mlekiem i tak mam wyrzuty.pewnie jak bede karmic to bede musiala przestac, wiec czas sie odzwyczaic, ale jakos nie umiem

Nie wiem czemu lekar kazal mi w ciazy nie jesc malin,ani zadnych sokow malinowych itp.?! A widze ,ze Dziewczyny pija chetnie... W pn mam wizyte to spytam gina o co biega..