Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia8686

dziwny objaw w ciązy jakby macica wyszła na wierz

Polecane posty

Gość sylwia8686

dzisiaj w nocy przebudziło mnie pieczenie pochwy gdy poszłam do łazienki to przy oddawaniu moczu bardzo mnie cos pekło gdy spojrzałam przez lusterko gdy odsloniłam wargi sromowe zauwazyłam ze mam jakas dziwna mocno czerwona "kluske" tak jakby mi macica wyszła na wierz po 2 godzinach wszystko wróciło do normy czy wszystko jest wporzdaku czy powinnam jechacz tym do szpitala(moj ginekolog nie przyjmuje w piatki) prosze o pomoc acha jestem w 25 tyg ciazy

Gość Rozmiaroweczka
niewiem czy to zart czy nie! Jesli nie to lec do szpitala:-(

Gość moożeee hemoroidy

Gość jest coś takiego
jak wypadająca macica, chyba jest to dosyć groźne.

taaa hemoroidy w pochwie debilu :O może ci się szyjka rozwarła? gnaj do szpitala niech sprawdzą

Przepraszam ale czemu debilu? Istnieje cos takiego jak żylaki pochwy, może nie nazywa się to hemoroidy ale jest to to samo.

no ok - nie spotkałam się ale to chyba by wiedziała (wyszłoby przy badaniach kontrolnych) - bo co? tak wyjrzał i zaraz się schował?

Czy wychodzą i się chowają to nie wiem, bo nie miałam :-P Ale tak czy owak, poszłabym z tym do lekarza, można znaleźć inengo który przyjmuje w piątki albo po prostu do szpitala zajechać.

Mama_Tosi - ja bardziej chyba bałabym się że to właśnie jakieś ciche rozwarcie z tego co czytałam to czasem może się nawet nóżka czy rączka wysmyknąć - trzeba koniecznie sprawdzać takie rzeczy

Gość minutkkkaa
tak, tak poczekaj jeszcze to ci tu mądre ginekolożki pomoga

Wydaje mi sie że moga byc to szczątki błony dziewiczej:) Mi takie kluski wylazły po porodzie, też byłam w szoku co to a lekarz mi powiedziała że przez osłabione mięśnie Kegla wygląd pochwy sie zmienił i te kluski to właśnie strzępki błony:) Ale mimo wszystko radze kontrole u lekarza, w sumie od tego są:)

podobno jest cos takiego jak zapalenie zyly sromowej czy cos takiego.i to nie jest nic groznego.