Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś ma taki wózrk

Co myślicie o tej spacerówce?

Polecane posty

Gość może ktoś ma taki wózrk

http://www.allegro.pl/item228571571_wozek_walker_baby_dreams_wysylka_kurierem.html Ta spacerówka ma kilka rzeczy, które mi odpowiadają: miejsce na kubek-niekapek, jest duża, wygodna, można ją rozłożyć, buda chroni przed słońcem. Może ktoś ma taką spacerówkę? Jest ciężka, ale da się ją normalnie prowadzić? zjeżdża na jedną stronę? Nadaje się na spacer po lesie? Nie mogę kupić tego wózka w sklepie, bo nie spotkałam się z takim modelem, więc pozostaje internet.

Gość tggtrtrtr
hej. ja mam taką spacerówke. To znaczy podobną, bo ja mam sprint. Powiem Ci, że prowadzi sie ją bardzo dobrze, ale po równej jezdni. na różnych wertepach strasznie się ja prowadzi. zjeżdża na boki, "ryrocze" (tzn. strasznie puka, stuka- głośna jest). na spacer w lesie nie polecałabym. i na początku trochę trezba sie przyzwyczaic, żeby ją dobrze prowadzic, bo zjeżdża na boki, ale dojdziesz do wprawy to jest ok. Ogólnie jak jadę po prostej jezdni to jest ok, ale jak po jakims nie równym chodniku to masakra. do lasu na pewno się nie nadaje!! Bardziej polecałabym x-landera XA. ma pompowane koła i tak nie "ryrocze" :P Plusem jest to, że jest rzeczywoście duża, ma miejsce na kubek i uważam, że jest bardzo wygodna (ja jak już wpsomniałam ma baby dreams ale sprint.

Gość spatkowiczankaanka
O mein Gott! Mam dosc tematow typu: co sadzicie o tej kiecce, spacerowce, jak myslicie bedzie sie tym wozkiem dobrze jezdzilo?????