Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Julka

dlaczego tak ciężko zdecydować się na dziecko?

Polecane posty

jak rozmawiam z moim partnerem to tak: - najpierw kupimy dom i go urzadzimy, -musisz skonczyc te drugie studia, - chyba zmienie prace..., -chyba musimy zrobic najpierw wesele ble ble ble zawsze cos i cos a ja bym chciala teraz zdecydowac sie na dziecko i juz. uwazam, ze mi nie przeszkodzi ani w studiowaniu ani w kupowaniu domu ani w pracy i karierze mojego faceta a slub zalatwic mozna pozniej razem z chrzcinami najlepiej boje sie ze bedziemy tak to odkladac latami az w koncu bede juz stara ehhhh wiem, ze to glupie co pisze ale mam takie dylematy uwazam, ze chyba by bylo najlepiej jakbysmy wpadli bo by byl koniec myslenia i analizowania co zrobic najpierw... by bylo i juz!!! a jak to z wami i decyzja o macierzynstwie bylo?

Gość ja nie mogę się
zdecydować bo jeszcze nie pracuję. Dopiero skończyłam studia.

Gość ja nie mogę się
ja nie mam zamiaru wcale wychodzić za mąż, więc to akurat nie problem:)

a ja po prostu jeszcze nie widze sie w roli mamy :) mam 25 lat juz niemalze..... i mysle, ze maksymalnie za 4 lata bede w pelni zwarta i gotowa.... wiem, ze takie planowanie moze nie wypalic, i zdarzyc sie moze wszystko mysle ze nawet jakby teraz sie okazalo ze jestem w ciazy troche pokomplikowaloby mi to zycie, ale po czasie pewnie bylabym najszczesliwsza na swiecie.... ale poki mam na to wplyw..... wole poczekac jeszcze:)