Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola3241

Bylam u fryzjera i mam zolte pasemka, POMOCY!!

Polecane posty

Gość lola3241

mam zólte pasemka. o fuj! czym mam je zafarbowac ?? mam wlosy brazowe, takie troszeczke jasniejsze od orzechowego brazu. co lepsze? farba czy szamponetka ?? jak mozecie to podajcie jeszcze nazwe farby lub szamponetki. pozdrawiam i buziole :*:*

Gość lola3241
na poczatku gdy siedzialam na fotelu nie moglam sie przyjzec, dopiero jak wyszlam od fryzjera to wyciagnelam lusterko i mi kopara opadła :(

Gość lola3241
30zł poszło na marne, tylko teraz mam kłopot .......

Gość Pauliiiinnna
to jak za pasemka placilas 30 zl to sie nie dziw ze wyszly ci zółte pewnie jakas nie douczona fryzjerka ci robila, ktora bardzo nisko sie ceni.

Gość lola3241
mieszkam w malym miescie zaledwie 2 tys. i u nas sa ceny takie, bo np. w opolu to balejaż kosztuje 60 zł, zamias mnie dolowac to mi pomóżcie !!

chyba lepiej szampon ale taki do 24 zmyc bo takie małe szam[ponetki to nic nie daja a jak ci przykryje szampon np.braz to wtedy za jakiś czas daj farbe

szampon regenal z welli kosztuje 17 zl to jest taka plukanka chocby ale w formie szamponu nadaje srebrny i platynowy odcien wlosom blond

mi 3 miesiące temu robiła kolezanka i też wyszły żółte na brązowych włosach, nie było ich duzo ale były szerokie i wygladałam okropnie. na drugi dzień poszłam w kapturze do sklepu bo się wstydziłam i kupiłam szamponetke z palet ciemny brąz, ale nie wiele mi to dało bo umyłam włosy dwa razy i pasemka wróciły z powrotem. musiałam niestety zafarbować farbą, teraz jest ok:)

Gość ..kalll
polecam rozjasniacz w sprayu,sama psikalam na wlosy i pasemka zrobily sie wrecz biale

Gość sisisisisisissisisisisisiis
a ja stosowalam plukanke fioletowa- w odpowiednich proporcjach robi biale wlosy-lecz dosc szybko sie zmywa- do 1-2 myc

Gość nie_wiadomo_kto
A ja bym zostawiła włosy w spokoju. Po kilku dniach nie będziesz już o tym farbowaniu pamietać. Przyzwyczaisz się. Tak przynajmniej było w moim przypadku. Poza tym farba strasznie obciąża włosy, wiec zacisnęłam zęby i wyszłam z domu :D Kolor zmyje się, zmatowieje po kilku myciach :) Ale jeśli chcesz, to eksperymentuj, może z jakąś płukanka ?! :)

Gość eliasz
ja poszłabym z reklamacją!

Gość nie zolte
mialam kiedys ten sam problem- poszlam do tej fryzjerki i mimo ze nie chciala mi tego zrobic poprosilam ja by mniej wiecej wybrala te pasemka i nalozyla na nie tym razem brazowa farbe (wybralam czekoladowy kolor zeby ladnie pokrylo) nie udalo sie wybrac wszystkich pasemek ale te cieniutkie ktore zostaly juz ladnie sie prezentowaly- po kilku myciach ten ciemny braz sie troszeczke zmyl- ale wtedy bardzo mi sie to podobalo bo pasemka byly bardzo naturalne- i nie zolte.....

Gość lola3241
kupilam szamponetke MULTI EFFECT z Joanny kolorek: ORZECHOWY BRAZ ale boje sie ......................