Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o radę

Proszę bardzo mocno wejdźcie, przeczytajcie i napiszcie co sądzicie

Polecane posty

Gość proszę o radę

Witam, Uprawialam sex z moim chłopakiem w 13 dzień cyklu(cykle mam 31-32 dniowe) . Napierw zrobiłam mu dobrze ręką wtedy doszło do wytrysku. On to wszystko dokładnie wytarł. Po jakichś 10 15 minutach założył prezerwatywę. Pa upłuwie jakichś nie wiem 10 przestaliśmy to na moment robić śluz mi wysechł i probowaliśmy to dalej robić i wtedy pękła prezerwatywa . Ale gdy wcześniej jak przestaliśmy na chwilę patrzyłam i nie widziałam żadnego śluzu tym bardziej spermy na jego członku. Ale wiadomo śluz jest przezroczysty. Kochane czy dużo jest prawdopodobieństwo że doszło do zapłodnienia. Gdyby była tam niewielka ilość sluzu to mogłoby dojśc do zapłodnienia?? Proszę napiszcie coś odzywajcie się błagam 21 lub 22 mam dostać okres robiłam to 2 narazie nie mam żadnych objawó ale jakoś świruję

Gość manianada
sądzę, że bez względu na to co tu napiszemy i tak będziesz się schizować. sądzę, że skoro nie doszło do wytrysku i jeśli chłopak nie czuł, że jeszcze chwilka i dojdzie, to nie masz aż tak wielkich możliwości na zajście w ciążę. swoją drogą - radzę zajrzeć do ginekologa i zacząć brać tabletki - świadomość niemal 100% zabezpieczenia pozwala się cieszyć seksem i nie przejmować ewentualną ciążą! trzymaj się i się tak nie stresuj, bo przesuniesz okres o parę dni, a to dopiero schiza! (wiem, bo przeżywałam to lata temu)

Gość globulinka
kochana a powiedz mi jak wyglada tzn skad wiedzieliscie ze gumka pekla?? co do zapolodnienia to ja mysle ze nie...zeschniety sluz nie przepuscil by pleminkow poza tym potrzeba troche tej spermy a nie sluziku on jest za slaby

Gość proszę o radę
Droga GLOBULINKA stąd wiem że gumka pękła bo próbował we mnie wejśc powoli bo nie miałam śluzu i po paru takich probach poczułam coś dziwnego jakby leciutko cos strzelilo i szybko wstałam wszystko wytarłam bardzo bardzo dokładnie a na gumce było widać dziurę. Ale jak wycierałam to wcale w tamtym miejscu nie było mokro. Sama już nie wiem co mam myśleć strasznie sie boje a w dodatku ten stosunek był pierwszy od paru miesięcy i odrazu pechowy. To był mój 13 dzień cyklu (31-32 to długość mojego cyklu) więc sama nie wiem czy to był dzień płodny czy nie.

Gość krakowianka 90
Sluchaj, prawda jest stara jak swiat - plemnik przezywa 24h na zewnatrz to na pewno, u kobiety w ciele oczywiscie podobno nawet i 3 dni moze siedziec. pytanie - mowisz ze wytaarl sie - ale wytarl sie sciereczka, chustka czy sie umyl ?? bo jesli tylko sie wytarl, to na pewno plemniki tam zostaly. a teraz druga sprawa- mialas dni plodne? umiesz je rozroznic?

Gość krakowianka 90
Skoro to byl 13 dzien cyklu, a cykle masz 32 dniowe, to nie byly plodne dni, odejmij 14 dni od 32 i wtedy dzien plodny najbardziej to dzien 18....- 3 dni jeszcze ktore tez sa plodne ale jeden jedyny dzien jest tym dniem... i po nim zawsze po 14 dniach nastepuje okres. nie jestes w ciazy, spokojnie :)

Gość prosze o rade
Dziekuję wam wszystki jesteście spoko dziewczyny dziękuję za wasze wszystkie opinie pozdrawiam