Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrzuta

On jest .. dziwny... co sądzicie o kimś takim?

Polecane posty

Gość zrzuta

Facet się strasznie peszy jak się mówi o seksie, kompletnie nie umie wrzucić na luz, traktuje to bardzo powaznie, nie umie jakoś na ten temat żartować ani świntuszyć jak to się czasem robi przy piwku... Czy myslicie że taki facet jest dobry..?

Gość to jatoja
nie taki facet ma mur przed sobą. Sekx to dla niego temat tabu...nie polecam takiego osobnika

Gość a jeśli
Kwestia doświadczenia. Jak go przelecisz to będzie się kumplom chwalił jak to zrobił.

Gość mozemozemoze
moze prawiczek i dla tego tak sie peszy, chociaz jak ja bylem to sie nie peszylem ;)

Gość a jeśli
Oooo, wiesz prawiczek może mieć dwie taktyki: na twardziela na prawiczka. Która się sprawdziła?

Gość tret
jest moze i zamkniety, ale mysle, ze chcialby kogos miec przy sobie , kto go otworzy, przy kim nie bedzie sie krepowal, mysle, ze siedzi w nim nawet demon seksu. ja tez kiedys bylem taki dopoki nie poznalem diabla w niej. moze krepuje sie, bo wlasnie swoje prawdziwe ja uwaza za zboczone, boi sie, ze moglabys sie zniechecic. wprawdzie, ja po alku nie mam zachamowan, ale kiedy dziewczyna prosila, zebi ja zbic po twarzy, to tez prawie ucieklem.