Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gigolala

Jak zerwać z chłopakiem?

Polecane posty

Gość gigolala

Jesteśmy ze soba ponad 5 miesięcy ,nie ulada nam sie ,często się klocimy ,mam dość.Pozstanowilam sie rozstać ,on obiecuje sie zmienić ,stał się milszy,ale uwazam,że to tylko chwilowe.Jak dać mu do zrozumienia ,że chcę się rostać i nie pasujemy do siebie?

hahaha mam podobny problem :) moj chlopak jest skonczonym idiota i prawie codziennie mam ochote z nim zerwac ale jakos nie moge tego zrobic..nie wiem dlaczego :/ zawsze uwazalam siebie za rozumna i feminizujaca kobiete a tu takie cos :( potzrebuje pszychologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dluzej z nim nie wytrzymam......hehe (smiech przez łzy) czasami ma problem nawet z tym ze sie patrze na niego nie tak jakby sobie tego zyczyl..ehhhhhhh

Gość mmmnnnbbbvvvoo
zrob to co ja 2 dni temu , tak skutecznie go olewalam i dawalam do zrozumienia ze nie mam czasu ze zrozumial , niby caly czas twierdzil ze to ja od poczatku nie dawalam nam szans - to prawda , niby mily rowniez sie zrobil ostatnio , slodziutki i caly czas tesknil dzis brakuje mi czegos , poplakuje ale przejdzie :) naprawde dobrze zrobilam - po cop tkwic w czyms bez przyszlości

w rozmowie powiedz, mu, ze twoje przemyslenia na temat waszego zwiazku doprowadziły Cię do wniosku, ze nie wiem, nie zgadzacie sie pod wzgledem charakterów, ze wam sie nie układa, nie ma sesnsu trwac w zwiazku w kótrym na porzadku dziennym sa kłótnie i wierzysz ze tak bedzie dla Ciebie jak i dla niego lepiej, ze chcesz zebyscie sie rozstali jak dorosli ludzie na poziomie, bez niepotrzebnych scen, dkla dobra was, ze znajdzie na perwno kogos z kim mu bedzie dobrze.. i( w myslach sobie:\" i ja też) jeżeli juz wiesz ze nie chcesz z nim byc, nie ma co tego ciagnać sprawiać ze on sie bedzie angazował, mysle ze w takich syutuacjach ludzie zasługuja na szczerosc, jesli juz nie widzisz wdla was przyszłosci

Gość gigolala
rozgwieżdżone niebo kilka razy mu o tym powtarzalam ,m.in ,ze roznimy sie charakterami ,ze nie pasujemy do siebie ,ze znajdzie sobie lepszą itd...On mnie najzwyczajniem po tym nachodzi w domu...wiem ,ze łatwo ze mnie nie zrezygnuje...

Gość gigolala
przepraszam ,ze momentami piszę nieskładnie ,ale ten problem mnie przerasta

tłkumacz mu wiec, ze to dla jego dobra, ze nie czujesz zeby to było to, ze dlatego chcesz byc z nim szczera nie ciagnac czgos co nie ma przyszłosci, ze nie chcesz go zranic, ani oszukiwac... musi zrozumiec ze ma do czynienia z dojrzale myslaca osoba... (zakładam ze naparwde nie widzisz dla was zadnych szans, i nie chcesz juz dłuzej z nim być) w takich sytuacjach im szycbciej tym lepiej... choć rozumiem ze moze mu byc ciezko, jak zawsze stronie która nie zrywa a musi sie pogodzic z zerwaniem przez druga strone...

jezeli na prawde chcesz z nim zerwac to zerwij ! od razu ci ulzy nawet jesli nie zrobisze tego w elegancki sposob..pytanie tylko czy chcesz z nim zerwac czy chcesz zeby sie zmienil??? ja ze swoim dreczycieciel jestem juz ponad 2 lata i powtarzam wkurza mnie okrutnie ale jakos nie umiem go kopnac w tylek bo wierze ze w koncu dorosnie

Gość gigolala
rozstalam się z nim ,ale on tego nie moze przyjąc do wiadomości

ojeju bidulka z niego....... olewaj go systematycznie albo pogadaj z nim wiesz cos w stylu : twoja zawzietosc niczego nie wskora no moze najwyzej to ze bede z toba dla swietego spokoju ewentualnie z litosci, a tego chyba nie chcesz kotku?...... tylko ze to jest juz ostatecznosc bo gosc bedzie upokorzony, ale w sumie co z tego? nie mozna sie z nimi cackac!!!