Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bim bam

bóle mięśni

Polecane posty

Gość bim bam

w ostatnim czasie odczuwam bole mięsni, trw to juz tydzien, wiec zamierzam pojsc z tym do lekarza. moze ktos wie dokladnie co mi dolega, kolezanka studentka fizjoterpaii uwaza ze mam przewlekle zapalenie miesni. zaczelo sie od bolu rak, reze bolaly mnie przez cala noc, nie moglam spac, odczuwalam bol przy kazdym ruchu, nawet najmniejszym. pozniej odczuwalam jeszcze bole nog, a nawet dloni. bol jest przewlekly, pojawia sie i znika:p moze ktos jest w stanie powiedziec, co moze mi dolegac. bede wdzieczna, ale oczywiscie zaznaczam , ze nie nie zamierzam wymigac sie od wizyty u specjalisty. dodam ze mam 22 lata i jestem kobita :D

Gość hoj
Dziś jestem wk**wiony i piszę notkę więc ch*j wam wszystkim w d**e i się pie**olcie na stricie. Ta notka ma na celu wyj**anie was wszystkich w pie**olony kosmos a potem pie**olnięcie wami z całej siły o betonowy karmnik dla ptaków koloru różowego zaparkowany nieopodal naszej twierdzy w której będizemy prowadzić program "Cała Polska Czyta Dzieciom". Jak wam nie pasuje sposób pisana tej kisoznej notki to nie czytajcie jej dalej. Jak macie jakies wonty to zamkne was w moim pięknym kibelku zaraz po tym jak zrobie w nim kupke. Pozatym to jestem wk**wiony na osłów z osłą (Emule) bo jest udostępniona nowa płyta White Stripes ale jak się sciągnie to jest cisza i ch*j im w plecy. Pozatym to ja chce jechać na koncert whitów do Gdyni ale nie mam kasy. Zróbcie śpiepe narodową dla Bombla.

Gość gość
W takich przypadkach najlepiej sprawdza się odpowiednia ilość i jakość ruchu, nieprzeceniona jest również rehabilitacja, ale podstawa to odpowiedni materac. Ja polecam Materace Visco, bo sama używam. Dawniej miewałam często takie problemy, a od czasu kupna materaca Premium, wdrożenia tych powyższych opcji do codziennego życia, jest o wiele lepiej. No i przede wszystkim nie łykam żadnych prochów.