Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

Gość YZA23

To już lekka przesada.Wpędzać ciężarna w taki dołek. Już kilka nowych tematów "nawinełam"ale nikt nie chce ze mną pisać. No nie bądźcie takie.Ja też chce mieć nowe koleżanki z którymi będe mogła pogadać.

Ja się nudzę :D moge pisać :D w którym tc jesteś? kiedy termin? nie dołuj się :D ja już mam bobasa :D właśnie otworzyłam piwko, bo nuda....

w 27 tygodniu. a piwko....chętnie bym sie napiła,no ale jeszcze troszke musze poczekać:-) jaki duży twój bobasek jest?

Mój mały w październiku skończy roczek, już duży chłop z niego :D fakt, do piwka jeszcze masz duzo czasu :D chłopczyk czy dziewczynka? wiadomo już?

będzie chłopczyk-Wojtuś;-) Twój pewnie już zaczyna pierwsze kroczki stawiać;-) też bym chciała żeby było już po. JUSIEK 5 jeśli chodzi o porod w grudniu to co zabierałaś do szpitala dla maleństwa?

wstretne babska jeszcze mi tu o piwku wspominajcie ktore za mna chodzi od jakiegos czasu...ja tu soczki i herbatki,a tu prosze widac kto moze ten moze :D:D

;-) takie zimniutkie z soczkiem.........hmm... szkoda że tylko pomażyć sobie moge.

no to fakt;-) tylko że ja jak będe karmić to w wigilie nawet pieroga z kapustą i grzybami nie zjem;-( a TY tak

tutaj? gdzie? ja jestem nową mamusią dopiero do dziś na forum.........

mieszkam na Teneryfie i co prawda na zeszle swieta polecialam do domu wiec mnie tu nie bylo ale teraz w grudniu bede w 7 mies wiec samolot odpada a z wyspy niczym innym sie nie da.wiec nie posmakuje tego wszystkiego co gosci na wigilijnym stole.

SZKODA;-( NO CÓŻ MÓJ FACET KAŻE MI IŚĆ SPAĆ. DO NASTĘPNEGO

pisze sama do siebie;-) wow ta ciąza to już nie tylko na brzuch ale na głowe mi padła;-) miałam dzisiaj dziwne sny(w zasadzie jak zawsze od kiedy w ciąży jestem to niesamowite głupoty mi się śnią) Wy też tak macie?

Gość co za babsko
weż się do cholery za pracę, to nie będziesz się nudziła. Ciąża to nie choroba.

czesc :) ja juz jestem mama od kilku ladnych miesiecy, ale do dzis pamietam moje sny ciazowe. najfajniejszy byl ten, w ktorym nienarodzony dzidzius wystawial mi swoje cieniutkie drobne raczki przez dekolt mojej bluzki, a ja probowalam wepchnac je tam z powrotem ;) albo sen, w ktorym lozysko z dzieckiem zamiast macicy rozwijalo mi sie na dloni :D

a kto powiedział że ciąża to choroba? nie ja. a co do pracy to zdążyłam pozmywać,posprzątać i mam prawo się nudzić. weź się do pracy-ciąża to takie małe zezwolenie na lenistwo. zdąże się jeszcze napracować

YZA - oczywiscie ze tak, masz racje, nie sluchaj pomaranczy. ciaza to jedyny okres w twoim zyciu, w ktorym mozesz bezkarnie lezec, robic tylko to, na co masz ochote. ach, jak ja czasem tesknie za tymi 9 miesiacami... :D jeszcze sie natyrasz jak dzidzius przyjdzie na swiat :D wiec sie nie przejmuj :)

pewnie że się nie przejmuje. ;-);-);-) i fajnie jak jest ktoś taki jak Ty. A Twój dzidziuś jaki jest duży?

ooooooo;-) też bym już chciała takiego bobaska.No ale wszystko po koleji. a TY pewnie samą radość teraz masz.

czesc tez sie przyłącze.Jestem w 37 tygodniu ciąży i z niecierpliwoscia czekam na swojego synka Szymonka:)

fajnie jest w domu z takim maluchem :) wy tez sie doczekacie dziewczyny :) dziecko wywraca caly swiat do gory nogami. a ty gochasia na kiedy nasz termin?

termin mam na 28.09 ale lekarka mowila ze pewnie nie dotrwam wiec czekam i czekam a tu nic

ups, to juz :) masz juz wszystko gotowe? pokoik, wyprawka? a ty YZA przygotowujesz rzeczy dla wojtusia? strasznie fajne jest gromadzenie tych malenkich ciuszkow, pozniej urzadzanie pokoiku... :)

Wszystko juz przygotowane nawet wózek juz czeka.Najgorsze jest t czekanie czy to juz.Chciałabym to juz miec za soba.Hehe ale niecierpliwa jestem moze dziecko nauczy mnie cierpliwosci:)

Funky jak Twoja mala ma na imie?i jak sie chowa?wiesz co to kolki czy ząbkowanie?

jestem,jestem;-) oglądalam na tvp 2 W ŁONIE MATKI fantastyczny program.A maleństwa takie słodkie