Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

YZA23 wejdz na www.fotosik.pl zarejestruj swoje konto przysla ci lin aktywacyjny na e mial kory tam podasz pozniej juz tylko wybrac opcje dolacz zdjecie,albo browse to to samo.powodzenia

cos mnie spanie wzielo ale co ja bede robic w nocy:( wiec jeszcze troche sie przemecze chyba ze synusiowi zachce sie wyjsc...

mniet ez wzielo ale nie spanie tylko pochlanianie wszystkiego,wczoraj mialam tak samo chleb z dzemem zagryzalam chlebem z pasztetem i keczupem.fuujj pozniej myslalm jak ja to moglam zjesc z takim apetytem.

o orzechach nie słyszałam a seksik byl i nic z tego moja maz troche sie bal (szok) ale dał sie namówic:)

wiedziałam weszłam na strone fotosika i oczywiście milion razy do wykonania ta sama czynność. Jutro się zarejestruje i wyśle zdjęcia to zobaczycie mnie i mojego Sławomirka i Bąbelka też. tzn.Sławcio mnie zarejestruje gochasia Ty też spróbuj....jak masz cierpliwość i inne laseczki też to troche sie popodglądamy;-)

dobra spróbuje ale mój maz mi nie pomoże bo ja znam sie troche lepiej od niego na kompie wie nie mam go o co prosic.jak mi sie nie uda to poprosze kumpla:)

kolega;-);-);-) ale ja się jędza zrobiłam. Sławusiek na mnie krzyczy że nic tylko internet. właśnie zaczełam sie śmiac do słuchawki i powiedział że mnie kocha i sie rozłączył.....upss jato naprawde przez ostatni czas stałam sie jędza a jutro Sławcio ma wolne i pewne nie pozwoli mi spojrzeć na kompa;-)

to taki mój drugi mąż heheh mojej przyjaciólki maz znamy sie jak stare konie:) o chyba jedy chlop o którego moj maz nie jest zazdrosny hihi :)

zazdrość!!!!!!!!!o rany ja mam tak na drógie imie. kurcze nie potrafie nie okazywać zazdrości,a teraz jak jestem w ciąży to wydaje mi się że wogule nie jestem atrakcyjna i mój Sławcio nie jest o mnie zazdrosny. bo on w przeciwieństwie do mnie tego nie okazuje a mnie to strasznie denerwuje...

ja chyba pozniej dolacze nowa fotke brzucha bo spotkalam przed chwilka kolezanke ktora nie widziala mnie 2 tyg i mi powiedziala z teraz dopiero jak ciezarna wygladam hehe to chyba znaczy ze cos mi uroslo. dolaczcie wasze fotosy chetnie obejrze brzuszek w 7 mies no i juz urodzonego bobaska takze.

to chyba normalne u kobiet w ciazy ze czuja sie nie atrakcyjne a czuje sie jak male słoniątko,szlag mnie trafia jak czasem nie moge zawiazac butów albo zalozyc skarpetek:)

u mnie to nie ma zabardzo co oglądać no chyba że sie najem;-) jak tylko mój Sławomirek mi pomoże to wysyłam zdjęcia.....chociaż 2 problemem może byc szybkość neta narazie mamy i plusa przez tel. i to tragedia i Sławcio chce modem kupić ale to może jeszcze jakiś miesiąc poczekać. dlatego mogę was troche zaniedbać bo kupować co 5 dni karte za 30 zł to nie bardzo. a za te pieniądze można kupić modem.

ja jeszcze zakładam skarpetki....obecnie mam na nogach takie fajne z zeberkami.tzn.mają odstające głowy. śmieszne i cieplutkie dostałam od kumpeli z Anglii

YZA23 cos mi tam juz odstaje troszke ale jak juz pisalam dzisiaj zrobie nowa fotke dolacze do stopki.ty tez w miare mozliwosci dolacz swoja.chetnie zobacze :D

znowu probowalam ale tym razem na klawiaturze mam problem zamiast pisc y picze z wyjde z siebie i stane obok

YZA23 troche cierpliwosci i napewno ci sie uda ja tez kurw...owalam jak chcialam pierwsza fotke zamiescic zobaczysz wczle nie takie strasznie trudne

musze psychicznie odpoczc od komputera i spadam.....przed tv:):) potem wpadne

udało mi się zalogować na fotosiku...uff. a co mam zrobic żeby zdjęcia były na forum? wystarczy pod komentażem wpisać strone czy coś innego trzeba zrobić?

właśnie posłuchałam troche kabaretu W TV PUNKT \"G\" U KOBIETY ZNAJDUJE SIĘ NA KOŃCU WYRAZU SCHOPIN...G:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

jestem wykońcona zabawą z tym zdjęciem. tak jak juz pisałam zarejestrowałam się ale niewiem jak umieścić zdjęcie żebyście mogły je zobaczyć. no cóż ja mam dość na dzisiaj. do następnego.....papatki

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) sama do tego doszłam

Czesc dziewczynki sorki nie pisałam bo na weekend miałam gosci.A w ogóle to tak zle sie czułam ze mysłałam ze bede rodzic,ale widocznie Szymonowi lepiej w brzuchu.a Wam jak mineła niedziela???:)

ale sie rozpisalyscie dziewczynki :) gochasia ty jeszcze 2 w 1 ;) yza luknelam na twoje zdjecie :) ale troszke malutkie a ja slepa jestem :( a nie moge powiekszyc, niby jest napis powieksz zdjecie ale klikam klikam i nic :(