Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

viki 🌼 to faktycznie masz pecha :( ale jak to, dali ci auto ktore zaczelo sie palic w srodku, cos musialo byc z nim nie tak. no wiem ja tez sie wkurzalam, co ci moge powiedziec na pocieszenie... moze tyle, ze wreszcie napewno zdasz, ale ile bedziesz musiala kasy wczesniej wylozyc tego nie wie nikt :O tez wkurzalo mnie to niemilosiernie. co zrobisz :( nastepnym razem napewno bedzie lepiej 🌼 yza 🌼 najlepiej kup sobie 1 - 2 kompleciki w rozm. 56 a reszta 62. ja mialam mnostwo 56, ale mialam tez sporo 50 bo gabi urodzila sie z waga 2900 wiec byla drobniutka, ale z tych 50 wyrosla juz po 2 tygodniach, a po nastepnych 2 powyrastala z 56 tak szybko przybierala na wadze. dobra ja uciekam pozdrawiam :)

viki nie martw sie moja kuzynka zdawała ok.15 razy i jeszcze nie zdała:):):) ta...takie pocieczenie to już wogule nie motywuje... zobaczysz zdasz napewno... a co do ciuszków to zastanawiam sie własnie jakie do szpitala zabrać rozmiary,ale chyba zrobie tak jak funky radzi kupie 2 na 56 no i na tym ostatnim usg sie dowiem jaki jest duży.

Witam dziewczynki juz rozpakowana🌻 Synus urodził sie we wtorek o 15.25 3kg i 50cm jest sliczny zreszta jak dla kazdej mamy swoje dziecko.Nie bede opisywac porodu póki YZA nie urodzi.Ja takze kupilam malo spioszkow na 56 i teraz mi brakuje nie nadazam prac.na szczescie kumpela oddala mi swoje po córci i mój synus w nocy spi w rozowych bodach :-)

Gochasia gratuluje z całego ❤️ a jak Ty sie czujesz? móSI SłODKO WYGLąDAC W TYM RóżOWYM BODY. jeszcze raz najszczersze gratulacje:):):):):):):):):):):):):):):)

tak troche to o porodzie możesz napomknąć ale bez drastycznych akcji:):)

gochasia! gratulacje! moc usciskow dla synka 🌼🌼🌼 i jak sie czujesz w nowej roli? :) mam nadzieje ze bedziesz czasem zagladac do nas, ale tez odpoczywaj i spij ile wlezie :D pozdrawiam 🖐️ :)

Dziekuje bardzo.Powoli dochodze do siebie strasznie boli mnie krocze bo mialam nacinane tak wiec nie moge usiasc jeszcze.Ale synus wszystko wynagradza.Dzis bylismy na chwile na dworze ale rozpadalo sie i musielismy uciekac. Jak synus bedzie spał to bede zagladac:)

funky mama brawo za prawko ja tez zdałem za trzecim lepiej jak za czwartym bo nie trzeba płacić kasy za jazde :))) a tak wogóle to Sławek pisze bo Yza gazet czyta :) później sobie przeczyta to co napisałem ;) Gosia gratulacje tez będziemy mieli synka chyba :)))) mam taką nadzieje bo od początku tak myślimy:))) ale jak będzie dziewczynka to też będziemy się cieszyć ;))) powodzonka dziewuchy!!!

hej hej dziewczyny nie wiedziałam że Sławek napisał:) ja czytałam akurat M jak Mama... mam nadzieje że złe nie jesteście:) a i kupiliśmy dzisiaj dwie czapeczki dla małego:) żółtą i czerwono białą:) ta druga będzie na święta akurat jak sie urodzi...

hej hej! pozdrowienia dla Slawka 🖐️ nie wiedzialam, ze tu zagladasz :) ale fajnie, przyda sie meski punkt widzenia na macierzynstwo/ojcostwo, dzieciaczki i te sprawy ;) gochasia 🌼 jak tam? jak maluszek sie sprawuje? napisz jaki mialas porod, tak ogolnikowo zeby nie wystraszyc Izy ;) chociaz ona pewnie juz niejednej historii na temat porodu sie naczytala ;) yza 🌼 fajnie ze urodzisz akurat przed swietami, milutki prezencik :) no i pierwsze swieta z maluszkiem :) nie wiem jak wy, ale czekam na te swieta z niecierpliwoscia. my co prawda swietowalismy juz w trojke Wielkanoc, ale szczerze mowiac wole Boze Narodzenie ma ta niepowtarzalna magie... pomijajac oczywiscie aspekt wiary. ja mojej Gabrysce juz kupilam ubranko Mikolajka ;)

hej hej:) Sławcio musi wiedziec jak nasz topic funkcjonuje żeby z razei czego was zawiadomił jak mi poszło w szpitalu:):):) no i ja też uważam że Boże Narodzenie jest bardziej magiczne...a z maleństwem to juz wogule.. mój mały jeszcze ni będzie za bardzo rozumiał tego święta ale za rok to juz o prezenty sie upomni:) wiecie jeszcze tak niedawno my dostawałysmy prezenty gwiazdkowe..a teraz ?:) zanim sie obejrzymy będą wnuki:):):):):):)

hej hej z rana...no może nie do końca tak z rana ale:):) Gochasia chyba Szymonek daje Ci troszke popalić? A jak pozostałe mamusie?

czesc yza, ja jestem :) u nas zrobilo sie okropnie zimno :O a mala nie ma jeszcze zimowej kurtki :( wlasciwie jeszcze kilka dni temu chodzilo sie w krotkim rekawie a tu taka niespodzianka... :( no coz, znowu zakupy mnie czekaja :) a co u ciebie? a pozostale mamy? gochasia, viki-miki? 🖐️pozdrawiam🖐️

WITAJ FUNKY:) u mnie nic ciekawego. czekam i sie doczekać juz nie mogę,a co do pogody to faktycznie kilka dni temu w krótkim rękawku na dworzu byłam a dzisiaj w bluzie. A Gabrysi trzeba kupić kurtkę:)

cześć kobietki :) mnie rozłożyła grypa, od kilku dni chodze z gorączką, a katar nie daje mi żyć. Małemu daje leki homneopatyczne, żeby się nie zaraził... i tak katarek go męczy :( Yza 🌼 fajnie, że Sławek zagląda na forum :) pozdrowienia dla niego :) Gochasia 🌼 ogromne buziaki 👄 👄 dla Ciebie i synka :) Funky 🌼 kurteczki t5eż jeszcze nie mamy...

dziewczyny zaqpomniałam Wam napisać najważniejsze :D Mój Emil nauczył się chodzić :) przechodzi sam ok 1-2 m, ale jestem z niego dumna :) przechodzi np od kanapy do mamy lub taty, albo szafki :)

viki moje gratulacje...cudowne uczucie jak zaczyna chodzić...no i w niedługim czasie psocić jeszcze bardziej:):):) a zdjęcia są fantastyczne...jest już tai duży i jakie ma brązowe słodkie oczka:):):)

Dzięki Yza :D on tak ogólnie jeszcze nie chodzi, tylko tak kilka razy na dzień przejdzie sobie taki krótki odcinek, ale i tak jestem potwornie dumna :) A co do psocenia... od jakiegoś czasu nie można go spuścić z oka, zawsze coś znajdzie do zbrojenia ;) a jak wie, że nie moze ruszać np książek, stanie przy regale i robi pa pa, żeby się nie patrzeć, jak psoci :D Smieszne te dzieciaczki :D Co u Was? Coś mało piszecie... Dobranoc

hej hej no śmieszne są,a im starsze tym bardziej pomysłowe:) wczoraj jak wyłączyli u mnie prąd mój 4 letni bratanek-Szymon biegał po domu i krzyczał:ogień,ogień:) JAKBY MIAłO MU TO COŚ DAć ładnie Ci w oczka patrzy a za plecami rączkami coś majstruje... jak narazie jeszcze tylko ja zostałam w odmiennym stanie,ale to tylko kwesta 2 miesięcy i kilku dni:) jak teraz o tym piszę to tak radośnie jakoś,ale pewnie mina mi zrzednie jak sie na porodówkę udam:)

viki-miki kurcze z tym spacerem to problem bo chodze na spacery tylko w weekeny bo w ciagu tygodnia moja mama z Justynia chodzi, a weekendy ostanio mam zawalone i albo rodzinka sie zwala albo wyjezdzamy... Takze ten weekend te odpada, bedzie moj brat i bedzie chcial na spacer... Mam nadzieje ze za tydzien sie uda :D A co do ciuchow to ja 56 nie kupowalam bo mi odradzano i nakupilam 62. A Justynka mala sie urodzila i w 62 tonęła.... Po porodzi musialam kupowac 56, przynajmmniej 3 body+3spiochy.

witam :) mnie tez cos wzielo :( i to tak doslownie nagle, wczoraj na wieczor mialam podwyzszona temp. a dzisiaj juz z lozka nie wychodze :( viki sliczny twoj Emilek 🌼 no mowisz ze juz powoli zaczyna chodzic, to teraz dopiero sie zacznie :D :D yza🖐️ o ktorej ty wstajesz kobieto??? przed szosta juz na nogach :D ;) ranny ptaszek z ciebie :)

hej hej:) wyjątkowo co jakiś czas bo Sławek do pracy wstał i ja tez sie obudziłam:) wczoraj kupiam śpioszki na rozmiar 62 ale cos mi sie małe wydawały i jak do domu przyjechałam to porównałam je z innymi tez62 i różnica była znaczna.... wiec te mniejsze to chyba 56

Yza 🌼 faktycznie jesteś rannym ptaszkiem :D mnie by musieli o tej porze na chama wyganiać z lóżka, bo ja to śpioch jestem :D naszczęście dziecko moje wyrozumiale i od urodzenia jest nauczony nie wstawać tak rano ;) oczywiście zdarza sie, ze przez jakiś czas wstaje o 7 rano, ale jak zje idzie dalej spać :) J A N A 🌼 nie ma problemu, kiedys wkońcu sie spotkamy :) za tydzień idziemy na wesele :) Funky 🌼 dzięki :) teraz taka pogoda,że w powietrzu pelno wirusów... Co u Was? ja dzisiaj bylam na zakupach, szukalam dodatkow na wesele. dzisiaj troche poszaleje, bo wyprawiam wieczór panieński :D milego wieczorku :D

o viki:) super tez bym poszła na wesele...a na panieński to już wogule:) oczywiście jeśli z atrakcją będzie dodatkową:):):) wiadomo o co chodzi!!! jak nauczyłaś małego spać ? ni za bardzo kpw. tzn.chyba maluszek na początku to co dwie godzinki sie budzi na jedzonko....zdradź mi ten sekret:)

Yza ddzisiaj poszaleje, ale nie bedzie striptizera... :( Malego od samego początku uczylam konsekwentnie, żeby zasypial sam w lozeczku z misiem. Kladlismy go, spiewalismy kolysanke, buziak na dobranoc i wychodziliśmy, oczywiscie bez placzu sie na poczatku nie obeszlo. plakal jakies 15 min wchodzilismy kolysanka, buziak i tak w kolko. przez pierwszy miesiac budzil sie na karmienie w nocy, ale pozniej po kapaniu jedzonko i spanko. Na poczatku wstawal ok 23 do 1 w nocy, ale spal do 11 rano, to byly piekne czasy :D teraz po kapaniu idzie spac i spi do 8-9. pewnie śpioch jest po rodzicach :) jak mial kilka miesiecy przeczytalam ksiazke \"zasnij wreszcie\'\' tracy Hogg czy jak jej tam i ona opisala tą sama metode. Ja to robilam intuicyjnie. Ale myślę, że to w dużej mierze zależy od dziecka i oczywiście wytrwalosci rodziców.

Gość agaklhsg
ja jestem w 32 tc.bardzo dobrze sie czuje tylko moj dzidzius cos nie chce ulozyc głowki w dol.ciekawe czy jeszcze sie z mieni jego polozenie