Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

gochasia trzymam kciuki za ciebie :) odezwij sie jak tylko bedziesz mogla 🌼 czesc viki🖐️ my bylysmy tez na zakupach, kupilam pare spioszkow do spania i oczywiscie nowy imprezowy komplecik bluzeczka plus spodniczke ;) nie bylabym soba ;) czekaja nas wkrotce urodzinki u kolegi gabryski :) tymczasem piore (jak zwykle) :O mialysmy ciezka noc, gabi strula sie czyms i rzygala :(:( ale juz czuje sie dobrze.

cześć funky 🌼 my już wróciliśmy, buciki kupione, ale ciężko było... jeszcze się rozpadało... biedna Gabi :( fajnie, ze też zakupku udane :) nie przejmuj się, ja też prawie codziennie piore

cześc dziewczyny:) FUNKY ja mam nadzieje że będzie tak jak mówisz. Co prawda Sławcio będzie dużo czasu spędzał w pracy,no ale pieniążki muszą być... Cały czas mnie zapewnia że będziemy razem opiekowac się dzieckiem...tylko żę musze go nauczyć tego.:) Gochasia TRZYMAM KCIUKI MOCNIUTKO ALE JAK WRÓCISZ TO NIE OPISÓJ DOKŁADNIE PORODU,BYNAJMNIEJ DO MOMENTU JAK URODZE. Viki i funky codziennie pierezcie? aż tak takie maluszki bródzą? a zaraz wgram zdjęcie Sławcia i moje więc wkońcu zobaczycie to moje cudo:):):)

czesc yza🖐️ nie nie piore codziennie :) ale prawie :O czasem jest tak ze nie mam wcale prania, a czasem przebieram gabi trzy razy w ciagu dnia, tak sie utytla ;) wiesz, pelza po podlodze nie zawsze idealnie czystej, pozniej jedzenie, wyrywa mi lyzeczke... coz... no pokaz nam wreszcie slawka;) czekam na zdjecie ciekawe jak tam gochasia nasza...

wlasnie wyslalam tate i corke na przejazdzke, pierwszy raz gabi jedzie beze mnie, wracaja za jakies dwie godziny. no i teraz jestem cala w nerwach :O

cześć dziewczyny nie moge dodać fotki bo coś z systemem się dzieje. moja koleżanka urodziła dzisiaj córeczke:) 55 cm,3.300 waga. jutro odbieram wyniki cukró i si ę dowiem czy mam cc czy nie. Mma nadzieje żę bęzie ta dóa opcja

funky:) całkiem zapomniałam o glukozie wam napisać: więć przed wypiciem glukozy wyszło 59,2 po godzinie 188,0 a po dwóch godzinach 100,6. no i chyba pod uwage bierze sie wynik pierwszy i ten po dwóch godzinach.Bo przecież dwz razy przy 75 sie pobiera krew. ,ale troche sie martwie tym po godzinie... we wtorek ide do gina. A Gochasia to chyba już na poważnie rodzic poszła:):)

dziewczyny co u Was? ja ostatnio mam mało czasu na kompa, bo w poniedziałek mam egzamin na prawko (już dwa razy oblałam) i teraz codziennie mam jazde. Yza śliczna z was para :) pranie tez robie nie codziennie, ale często, czasami zdarza się, że robie dwa razy dziennie :) mykam pomalutku, na 11 mam jazde, dwie godziny. Egzamin mam w poniedziałek o 7:10 więc trzymajcie kciuki :D Ciekawe jak tam Gochasie... 👄

cześć dziewczyny🌼 Viki powodzonka na egzaminie:) ja i Wojtuś będziemy trzymać kciuki za Ciebie:) A Gochasia to juz chyba na powaznie rodzic zaczeła:):):) ❤️

hej dzieczyny 🖐️ viki 🌼bede trzymac kciuki ;) ja juz na szczescie mam prawko, ale tez sie musialam najezdzic zanim zdalam :O nie ma lekko :O ale dasz rade :) yza🌼 nie pamietam juz za bardzo jak to z ta glukoza jest :( ale bedzie dobrze wiesz o tym ;) gochasia🌼pozdrawiam🖐️ u nas dzisiaj sierozpadalo, a tak bylo ladnie przez ostatnie dwa miesiace...:(

w łodzi jest śliczna pogoda taka w sam raz na rodzenie dzieci:) no ale jeszcze musze poczekać troszke... funky🌼 viki🌼 tez nie mogłyście się doczekac kiedy urodzicie? jak ja zazdroszcze mojej kumpeli,już dzisiaj wraca do domu ze szpitala ze swoja córeczką:)

doczekasz sie yza, doczekasz;) wiem ze strasznie sie pewnie dluzy. ale masz ten czas na przygotowywanie wyprawki, pokoiku itd. a to tez jest fajne w oczekiwaniu. no i dobra lektura. polecam tracy hogg \"jezyk niemowlat\" moze sie dowiesz czegos ciekawego i noworodku :)

dziękuje za polecenie książki:) a czytać uwielbiam więc na pewno się skusze:)

nie, jeszcze nie. ale jak już takiej nie będzie to najprawdopodobniej uszyje. i w maju dopiero idę bo nie wiem jak to będzie z moim brzuszkiem po porodzie:) ale jestem dobrej myśli:) dobranoc

Cześć dziewczyny :D Yza 🌼suknia śliczna :) To chyba normalne, ze rodzice się nie mogą doczekać kiedy zobaczą swoje maleństwo, ja w dodatku niecierpliwa jestem... :) dasz rade, masz juz wszystko dla wojtusia? Funky mama 🌼 za którym razem zdałaś? Popieram Funky mame książka godna polecenia. Ja niestety przeczytałam ją dopiero jak mały miał 4 miesiace, ale zauważyłam, że podobnie działałam jak poleca autorka i to przyniosło znakomite efekty. Dzięki, że bedziecie trzymać kciuki :)

witam:) jeszcze nie mam prawie nic tzn.jest łóżeczko i mam śpioszki,koszulkę i rękawiczki...i to wsio:) ale w październiku wybieramy sie ze Sławciem na zakupy i juz napewno wszystko kupie... bo nigdy nie wiadomo czy maluszkowi nie zachce sie wcześniej przyjść na świat

hej dziewczyny 🖐️ viki - zdalam za trzecim razem dopiero :O wiem, wiem... :( ale zapewniam was ze jezdzic umiem :D :D nawet w lewostronnym ruchu sobie juz radze, chociaz myslalam ze jest to nie do opanowania ;) jesli chodzi o kupowanie ciuszkow to popelnilam duzy blad - kupilam duzo ciuszkow w malym rozmiarze, takich na sam poczatek i po miesiacu wszystkie juz byly za male :( nie zdazyly sie nawet sprac :O gdybym kupowala jeszcze raz to znacznie ograniczylabym ta ilosc spadam bo mi moja mala maruda marudzi ;) czas porannej drzemki :) i kawa dla mamy ;)

ja tez nie zamierzam kupować niewiadomo ile bo przecież dzieciaczki rosną strasznie szybciutko

co sie z wami kobitki dzieje? wiem,wiem,maleństwa. ja teraz mogę pisac dużo ale jeszcze troche i komputer odwiedze raz na tydzień:):):) 🌼 dla Gabrysi od cioci Izy:) :classic_cool: dla Emilka od cioci żebyście grzeczni byli i dali troche mamusiom popisać:):) GOCHASIA Ty juz pewnie jestes po wszystkim. odezwij sie jak dojdziesz do siebie:):):)

Funky za trzecim, to całkiem nieźle :D mają bardzo rygorystyczne zasady w tym WORDzie, na oale trudno... mój instruktor powiedział mi, ze jeżdże najlepiej z jego kursantów :D ja naszczęście prawie w ogóle nie kupowałam ciuszków rozm 56 miałam tylko 1 śpioszki i kaftanik. reszta 62cm i ciesze sie, że niekupiułam duzo, bo Emil się urodził duży. Yzateraz masz przed soba zakupy i przygotowanie miejsca dla dziecka, czyli same przyjemne sprawy :D Dobranoc kobietki :)

Kurcze ja to niewiem jaki rozmiar kuoic ubranek? mam jedne śpioszki na 62 ale jak sie mniejszy urodzi? moga takie być?

U nas pogoda cudowna :) czekam az mały wstanie i na spacer śmigamy :) Egzamin dzisiaj miałam i oblałam :( :( z moim szczęściem... zepsułam auto egzaminacyjne :) na srodku skrzyżowania zgasło i nie mogłam odpalić... później zaczęło się palić coś w środku :) wyszłam z auta iposzłam do chatki, a autko na awaryjkach z egzaminatorem zostało. ja to mam przygody... jestem wściekła, że oblałam bo szkoda mi kasy na kolejne egzaminy. yza 🌼 pytaj podaczas usg czy duże dziecko, czy małe. Ale 62 były na początku troszke za duze, ale małe dziecko w zaskakującym tępie rośnie :) Co u Was? tak mało piszecie...