Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

ja po wczorajszym jeszcze ledwo zyje... ale bylo super :D striptizerow co prawda nie było, ale panowie tak :)

Agatka jkeszcze dzidziuś ma trochę czasu. Moj mały był głowka w dół, a podczas porodu sie przekrecił.

Czesc dziewczyki:-) mój maly spi wiec weszłam na chwile.Na razie jes grzeczny. Viki od narodzin stosowalas tą metode ?bo nasz maly spi na razie z nami boje sie go samego zostawic.Cos chyba ma katarek kurcze jaka ja jestem zielona w tych sprawach dobrze ze mam kolezanke co ma 4 misieczne dziecko i Was zawsze moge podpytac. co do porodu to milam ciezki maly nie chcial wejsc w kanal a i tetno dziecka zanikalo wiec naciskali mi na brzuch i w konsekewncji naruszyli zebra które odczuwam do dzis. Yza pewnie jeszcze sie nasluchasz o ciezkich porodach ale nie ma sie co bac kazda kobieta rodzi inaczej:-)

Gochasia 🌼 to faktycznie, lekko nie bylo, ale dzielna z Ciebie kobieta :) metode stosowalam od poczatku jak przytszlismy ze szpitala, bo nie radzilam sobie inaczej. maly mial ciezkie kolki i przez pierwszy miesiac caly czas plakal, w dzien w ogole nie spal, tylko krzyczal. Chodzil spac o 3 i spal do rana jakies 4 godziny, a tak caly czas wrzeszczal. Na rekach nie chcial byc noszony, wolal lezec i patrzec co sie dzieje. ani razu nie spal z nanmi w lozku (ale nie jestem wyrodna matka ;) ) chcialam tylko, zeby od poczatku wiedzial, ze go kochamy mocno, ale spi i zasypia sie w lozeczku. Ma takiego Dina z ktorym spi od urodzenia, jak ostatnio go wypralam, to byl koszmar...myslal chyba, że mu podmienilam zabawke i ciezko bylo z zasypianiem w dzien, ale teraz Dino juz brudny i smierdzi tak jak maly lubi wiec jest ok :D

jestem 🖐️;) ale tu cicho :( co u was slychac? jak widze nie macie czasu na kafe ;) ja dalej choruje, raz mi lepiej raz gorzej ;) ale jeszcze zyje;) z tego wszystkiego gaba tez zaczela kaszlec:( kuruje sie miodzikiem bo jeszcze karmie.

wiecie :) kupilam jej wczoraj takie malutkie smieszne skarpetki na halloween :D pomaranczowe w czarne paski i z czarnymi nietoperzami :D co prawda swieto halloween jest mi zupelnie obojetne, ani nie jestem za, ani przeciw, ale skarpetki sa tak urocze, ze po prostu nie moglam sie powstrzymac :D ale kostiumu dyni jej nie kupie :P

Witam :-) no to sie zaczeło:-( masakra dzisiejsza noc maly caly czas płakał takie ma kolki.Tak go zachwalałam ze taki grzeczny to teraz mam. Viki co stosowałas na te kolki.Mój M kupił mi w niemczech Saab zobaczymy czy cos to da.Az mi sie płakac chce jak pomysle ze moze to trwac 3 miesiace ratuuuunku!!!!!

funky mama 🌼 szybkiego powrotu do zdrowia :D mnie też jeszcze kaszel męczy, mam nadzieje, ze do soboty przejdzie. jeszcze nie mamy prezentu ślubnego... moze macie jakies pomysly co mozna kupic? jak nic nie wymysle damy kase. Gochasia 🌼 może to nie kolki, tylko tak go brzuszek bolal? malemu mojemu na kolki nie pomagaly zadne esputikomy, infacole itp. gripe water troche lagodzila, ale tylko na chwilke. Poszliśmy do pediatry i przepisala nam Węglan Wapnia strącony, podobno zawarte jest to w mleczku Humana. To nam pomogło. To taki proszek, który zrobili w aptece i dawalam troszke do mleczka. A jak teraz się maly czuje?

ziewczyny mam pytanie, znacie się na testach owulacyjnych, planuje zajsćm w ciąże jak narazie nic mam kilka pytań????

hej hej:) ja nie mgłam pisać bo mi modem padł... ale jest już wsio oki:):):) gochasia masz racje nasłuchałam się już:) w niedzielę się widziałam z koleżanką która po porodzie miała 15 szwów..... a chodzi jak inwalida

gochasia 🌼 nie martw sie, kolka nie zawsze trwa 3 miesiace, chociaz czesto tak. kladz malenkiego czesto na brzuszku to pomaga viki-miki 🌼 ja chyba dalabym pieniadze. nie mam wogole glowy do kupowania jakichkolwiek prezentow, po prostu tego nienawidze :D Zakrza 🌼 na testach owulacyjnych tez sie nie bardzo znam. 🖐️

ja tez bym kaske dała... w takim sensie że młodzi kupią sobie co będą chcieli a pozatym teraz pieniądze zaraz po ślubie wiadomo...potrzebne są:)

ja pewnie gdybym nazbierala troche to wzielabym meza i ruszylibysmy w podroz poslubna :P yza a jaki bylby twoj wymarzony prezent slubny? macie jakies plany na miesiac miodowy? a po slubie gdzie bedziecie mieszkac, zmieni sie cos? sorki ze sie tak wypytuje, nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz ;)

funky:) żaden problem,juz odpowiadam:) wiec ja takiego wymarzonego prezentu to nie mam,wiadomo że wszystko się przydaje na początku,ale my nie mamy swojego domu jak narazie. Teraz będę mieszkać u Sławka narazie w jednym pokoju,a w przyszłym roku po ślubie będzie podnoszony dach i dobudowane na dole kuchnia.łazienka,korytarz,garderoba. na górze cztery pokoje i łazienka. ja chce juz to zrobić z myślą o kolejnych dzieciach. tak żeby każde miało swój pokój:) wiadomo że koszty są ogromne,ale połowa sukcesu za nami bo mój tata od prawie 40 lat buduje domy ni i za pracę nie płacimy i materiał tez będzie tańszy. a następne 10 lat spędzimy na wyszykowaniu domu:):):)

to fajnie ze sa plany :) o nastepnych dzieciach trzeba myslec juz teraz.;) ja cos spac nie moge :( bez sensu jest sie przewracac z boku na bok wiec zeszlam na dol na komputer. ale pustki o tej porze na kafe. . . .

HEJ HEJ:) funky ja tez ilekroć usiąde przed komputerem rano to nikogo nie ma... no i plany na następnego bobaska są. ale pewnie po porodzie mi się odechce:) ja mam 3 rodzeństwa , Sławek 2 więc fajnie jest na spędzie rodzinnym:) bo tak samemu bez rodzeństwa to chyba nudno

pewnie ze tak :) ja skrycie marze o czworce dzieci :D ale w praktyce pewnie Gabrysia bedzie miala tylko 1 brata lub siostre. Do wiekszej rodziny trzeba miec warunki, wlanse duze mieszkanie ale narazie niestety nie zapowiada sie :( no ale nigdy nie wiadomo co przyniesie los ;)

Witam miałyscie racje dziewczyny to chyba nie byla kolka bo maly spal caly dzien i cala noc.Za to dzis dopiero zasnoł. Co do prezentu na slub to tez jestem za kasa.Mlodzi beda wiedzieli co sobie kupic a tak mozna nie trafic w ich gust. Ja tez planuje wiecej dzieci tzn trójke ale jak na razie pomysle o porodzie to mi sie odechciewa.Pewnie wszystko zapomne i wtedy do dzieła:-) Funki mówiłas o sklepie One ze robisz tam zakupy gdzie on sie miesci jaka ulica i kolo czego on sie znajduje.Chociaz tyle ciuszków na razie podostawalam ze nie mam gdzie juz tego trzymac.

cos sie dzisiaj nie pokazuje.... dziewczyny tak z innej beczki: macie jakis pomysl na fajna sprawdzona salatke z ananasem? niecierpie przeszukiwac stron kulinarnych, zawsze tego tyle, a ja i tak nie wiem co ugotowac :(

najlepiej to kurczaka z ananasem:) pokroić ananasa w kosteczki,dodać kukurydze ,rodzynki,kurczaka tez pokrojonego w drobne plasterki....ugotowanego oczywiście:) dodać miodu do smaku i potem całość z majonezem wymieszać.