Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

WIEM WIEM... ta sama albo ten sam cokolwiek to jest na grudniówkach się o wszystko czepia-trollP:P:P

witam :D Gochasia trzymam Cię za słowo ze spotkaniem :) Yza Wojtuś cudowny :) słodkie są takie maleństwa :) mój Emil nie lubił smoczka, wypluwał i tylko sie denerwował na sam widok. Nika nas niestety śnieg nie zasypał :( zimno potwornie, ale śniegu nie widać... ja dzisiaj w koncu troszke pospałam w nocy, przez dwie poprzednie noce nie zmrużyłam nawet moka i wczoraj wygladałam jak zoombi. Już wyszedł mu drugi ząb trzonowy. Czekamy na reszte. Nika ile Aga ma ząbków?

witam u nas bialo jak nie wiem co - na bałwana jeszcze za wcześnie ale jest fajnie Viki - Agnieszka ma 12 zabków i na razie staneło jedynki, dwójki i czwórki

Nika u emila też była 3-4 miesięczna przerwa w ząbkowaniu, a teraz wychodzą jeden za drugim... Twoja Aga gada już?

Agnieszka to klepie jak najeta - wszystko powtórzy juz sie z nia dogadam w kazdej sprawie - podobno duzo mówi jak na jej wiek - tak mówi moja koleżanka - ja nie wiem bo nie mam porównania - musimy juz uważać na przekleństwa bo szybko łapie

Nika tak pytam, bo ja też nie mam pojęcia ile mój mały powinien umieć i co. też nie mam porównania, bo nie mam znam jego rówiesników. Ostatnio też powtarza wszys6tko jak papuga, zwłaszcza w nocy rozkręca się... :)

Agnieszka juz fajnie mowi zaczyna juz łaczyć parę wyrazów daj mi to to jest moje gdzie to jest co to jest i wiele innych

ostatnio byłam u koleżanki a ona ma lalki barbi i kena i wzięła tego kena i : mama to mąż lali\" padałysmy ze smiechu

Nika:) to Ty wiesz ze ją coś boli,że coś chce itp..a ja wczoraj miałam jazdy,bo nie wiem jak takiemu maleństwu pomóc,mogę sie tylko domyślać.

cześć dziewczyny oj dopiero teraz dorwałam sie do komputera bo mąż po obiadku wział Agusię i poszli oglądać bajki od rana siedział na allegro i nie miałam jek wejśc do was też mu się nie dziwie cały tydzien w pracy nie ma kiedy siśc do komp. właśnie zamówiłam Agnieszce kuchnie na prezent pod choinke http://www.allegro.pl/item285051058_baja_smoby_kuchnia_el_tefal_cheftronic_promocja.html myslę że dojdzie

witam my dzisiaj porobiliśmy zakupy. Emil w ogóle nie chciał iść spać i poszedł dopiero teraz, wieczorem i w nocy pewnie bedzie ciezko, jak teraz sie wyśpi :/ Nika to mój mówi zamiast daj mi to-daj, gdzie to jest-gdzie itd :) dzieci sa śmieszne jak zaczynają mówić :D fajna ta kuchnia co zamówiłaś :) Yza jak Wojtuś? Gochasia jak weekend?

hej hej:) mały troszkę marudny był w nocy ale jakoś doszliśmy do porozumienia:) teraz zjadł i odsypia:)

witam, co u Was kobitki? jak przygotowania do świąt? spędzacie w domu, czy wybywacie do rodzinki w Wigilie? my jedziemy do rodziców i moich i M, jakos oblecimy tu i tu w jeden wieczór :) jedzonko dostaniemy więc zostało tylko sprzątanie i ubieranie choinki :) prezenty już mam :) Wczoraj poszłam do fryzjera, zrobiłam sobie malinowe pasemka :) spędziłąm tam prawie 3 godz, ale warto było :P jeszcze odwiedziłam kosmetyczke, po takich zabiegach od razu lepsze samopoczucie :)

hej hej:) my święta w domu,a drugi dzień świąt u moich rodziców:):):) pewnie już tu nie zawitam do świąt więc duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pociechy z dzieciaczków,radości,miłości,spełnienia marzeń:):):):):):):):):):):) wspaniałych prezentów i żeby stało sie to wszystko czego było mało❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... Wesołych Świąt życzą Iza,Słąwek i Wojtuś

cześć dziewczyny jak tam przygotowania świąteczne - wszystko gotowe ja nawet nie miałam kiedy do was zajrzeć w poniedziałek cały dzień latałam po urzędach żeby pozałatwiac wszystko przed świętami we wtorek Agnieszka przewróciła się i skręciła rękę pojechałam z nia na pogotowie robili prześwietlenie i założyli jej szynę - ryku było co niemiara w środę mój inteligentny mąż załatwił mi połówke świniaka takiego małego około 20 kg ale co ja miałam z nim zrobic przecież nie mam pojęcia o rozbieraniu połóki świni - cały dzień szukałam masaża żeby mi to zrobił po południ pojechałam ufarbować włosy w czwartek bawiłam się cały dzień w pakowanie mięsa a popołudniu byłam umówiona na henne i paznokcie i tak zlecial mi cały tydzień w piątek byłam po siostrzence bo u mojej mamy spędza święta bo siostra pracuje w sobote jeszcze pojechałam rano na myjnię potem ubieralismy choinke dzisiaj byłam po karpia i poprostu dopiero teraz mam chwilke żeby do was zajrzec i poczywać co u was

Yza - no troche się napłakała najpierw u lekarza bo jej oglądał rączke i kręcił we wszystkie strony potem jak robilismy zdjęcie i potem znowu jakmjej szyne zakładali dobrze że tylko skręcona a nie złamana czy pęknięta- bo juz najadłam się strachu jak przyszła do mnie i mówi że \"zia zia \" i nawet nie dała mi jej dotknąć

Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba.:)

ja tylko na chwilke bo jak zwykle my kobiety estesmy najbadziej zapracowane.Moj maz poszedl do pracy a ja sie dwoje,troje wiec uciekam i wysylam Wam ogromnego buziaczka:-)

hej my własnie wrócilismy do domu w tym roku wigilia była u mojej mamy - Agnieszka tak się ulatała że zasnęła w samochodzie dostala kuchnie pod choinke - i była bardzo zadowolona połozyłam ja własnie do łóżeczka i mamy wolny wieczór - idę zobaczyc czy jest cos ciekawego w telewizji to może cos obejrze Pa

Hop hop co tu taka cisza??? wszystkie sie szykujecie na sylwka??? ja siedze w domu przychodza do nas znajomi na pewno bedzie fajnie a Wy gdzie idziecie????

hej hej:) my na sylwestra do mojej sis i jej faceta-a w zasadzie do domu rodziców:P:P mały wczoraj sie przekręcił z brzuszka na plecki:):):) DOSIEGO roku wam życzę:):):):):):):):)):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

cześć dziewczyny mysle że po nowym roku troszke złapię oddechu bo to szykowanie na święta potem 28.12 bylismy na osiemnastce , potem sylwester i juz mam troche dość tych imprez chciałabym sie tak poprostu ponudzić dzisiaj siedzimy w domku obiadek sie gotuje , Agnieszka ogląda bajki a ja znalazłam chwilke żeby do wasa zajrzeć i ŻYCZYC WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUZO ZDRÓWKA POCIECHY Z DZIECI , ZADOWOLENIA I SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL W 2008 ROKU

hej kobitki :) Dawno nie zaglądałam... mój Emil żyć nie daje więc na nic nie mam czasu. Najlepsze żyzenia na Nowy Rok :) pociechy z dzieciaczków :) :D Co u Was? mój Emil w niedziele spadł ze schodów, uciekł mi jak otwierałam drzwi, na szczęscie nic mu się nie stało i nie ma nawet siniaka, ale byłam potwornie przerażona... Ostatnio u mnie jakoś ciężko... mały zrobił się straszny... nie spi w dzień, wieczorami też późno chodzi spać, jak mu czegoś zabraniam wpada w okropne histerie... poprostu masakra. Ucieka mi na spacerach, a w wózku nie chce siedziec... Pozdrawiam :)

hello viki - nie przejmuj sie moja Agnieszka tez jest niezła rozrabiara - ma swoje fochy jak jej czegos nie pozwalam tez tupie nogami - ale staram sie na to nie zwracać uwagi Agnieszka tez juz nie śpi w ciągu dnia bo jak spała to potem wieczorem nie mogłam dac z nia razdy chodziła spac o 22 czasam i 22.30 koszmar a jak teraz nie spiw ciągu dnia to kładziemy sie o 19.30 i zawsze do 20.00 juz chrapie - mam troche czasu wieczorem żeby cos zrobic albo poprostu odpocząć po całym dniu latania