Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

Czesc ale ponury dzien az mnie jakas melancholia dopadla.Czlowiek ma czasami wszystkiego dosc na szczescie mój maly na razie spi i pozwolil mi normalnie sniadanie zjesc. YZa juuuuuzzzz?????? Viki ja tez mialam problemy z kafe chyba za duzo osob siedzialo. Nika zapisalas sie do naszej klasy?

Witam :) ja dzisiaj się nie wyspałam, pomimo tego, że mój M wstał do małego, ale humorek dopisuje :) mieliśmy gości tan moja siostra z mezem wrócili z UK na kilka dni i wpadli, przed chwilą wyszli, mały śpi :) zaraz trzeba obiadek zrobić - robie dzisiaj frytki :P Nika właśnie zapisz się do naszej klasy :D gochasia nie smuć się 🌼 yza pewnie juz, inaczej by sie pewnie do nas odezwala. pozdrawiam serdecznie :D

cześc mamuski ja nawet nie mam jak do was zajrzec bo jak tylko zbliżam sie do komputera to od razu Agnieszka jest przy mnie wchodzi na biurko i juz po pisaniu teraz zajeła sie bajka to jej zwiałam nie spuszcza mnie nawet na sekunde z oka wszystko musimy robic razem mój maz pojechał na giełde samochodowa po jakoes części a my same w domku siedzimy obiadek sie gotuje może namówie meża żebysmy dzisiaj pojechali do znajomych maja małego dzidziusia i jeszcze go nie widzielismy napewno jest słodziutki

Witam :D Nika u mnie to samo, jak mały nie spi, to nie ma mowy o kompie. ja wczoraj zabardzo zabalowałam :P i dzisiaj kiepsko się czuje...

hello u nas paskudna pogoda rano padał snieg zrobiło sie biało a teraz snieg z deszczem i jest okropnie plucha i mokro brrrrrrr zaraz kładę Agusie spac tylko dam jej zupke mysle że troche zje dzisiaj widze poprawe bo rano zjadła mleko - pierwszy raz od wtorku - i potem jabłko , troche pomidora - moze nie powinna lae tak chciała ze dałam jej troszke chyba z tym apetytem juz troche lepiej - ale nie zapeszam bylismy wczoraj u znajomych - maja 2,5 miesięcznego synka - super jak to człowiek szybko zapmina a przecież niedawno Agnieszka była taka mała

hejka 🌻 u mnie cieżko maly dostał kolki i mam taka jazde ze szlag mnie juz trafia.Na szczescie w nocy spi (wstaje na 1 karmienie) ale w dzien nie moge nic zrobic bo jest krzyk. o wlasnie juz sie obudzil spadam:-(

hej u nas zasypało że ho ho trzeba było odsnieżac podwórko ba nawet samochodem nie dało sie wyjechac wybieram sie z Agnieszka troszke na snieg ale u nas strasznie pada i czekam az troszke przestanie bo jak tak pada to za chwilke bedzie cała mokra i nawet nie ucieszy sie sniegiem gochasia - wiem co to kolka moja Agnieszka miala ja przez 3,5 miesiaca tylko że ona miała w nocy od 1.00 czasami do 4.00 - 5.00 koszmar mialam wszystkie noce nie przespane chodziłam jak nacpana przez ten czas

Witam wieczorową porą :) Nika 🌼 trochę zazdroszczę Wam tego śniegu :P u nas zimno, ale nic z tego, miejscami coś mikro widać :P jak Agusia? ma już apetyt? Gochasia 🌼 ja też niestety wiem co to są kolki. Mój mały miał je od urodzenia, od pobytu w szpitalu, do prawie 6 miesiaca. Jak dla mnie to był koszmar. Przez pierwszy miesiac spał 4-6 godzin na dobę, a reszta to był potworny wrzask (nie tak jak niektórzy mówią, że podczas kolki dziecko krzyczy góra 3 godziny) on ryczał cały czas :( naszczęście te 4-6 godzin spania były w nocy wiec troszke mogłam odpocząc :) na kolki małego żadne środki nie pomagały, moze troszke mniej płakał po gripe water, a eszystko sie polepszyło po środkach zapisanych przez lekarza. zresztą straciłam zaufanie do lekarzy przez kolke małego. Dlatego życzę Ci i małemu dużo wytrwalości w takich cieżkich chwilach. 👄 👄 dla Was Yza🌼 jak wrócisz ze szpitala daj znać :D u nas cieżko dzisiaj było... mały nie spał w nocy :( dopiero po 5 nad ranem zasnał :( dzisiaj go przetrzymałam w dzien, położyłam później spać, zobaczymy jak jutro wstanie... Dobrej nocy

hej wczoraj nie mogłam wogóle wejśc a o napisaniu to juz wogóle nie było mowy Agnieszka własnie po obiadku kłade ja spac a ja mam taki ból głowy od rana ze chyba też sie na chwilke połoze może mi przejdzie

hey hey :) :) viki miki oj to twoje przeczucie :) tak tak ja już po urodził się 22.11. 10 minut po północy 3350 kg 53 cm po 5,5 godzinach męczarni sławcio był ze mną cały czas. dopiero dziś przyjechaliśmy do domu bo mały miał żółtaczkę i mały od poniedziałku leża w inkubatorze. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/17081b65bd510af6.html to nasz synek

Yza - super że urodziłas wspaniałe uczucie przytulic maleństwo synuś słodziutki GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej hej:) mały śpi w nocy około 4 godzin,,,ale już nie chce cyca bo zasmakował butelki-po inkubatorze i teraz mam wojne mała... ale jestem super szczęśliwa-JESTEM MAMA

Yza G R A T U L A C J E!!!!!!!!!!!! kup sobie nakladki silikonowe na piersi moze maly bedzie ciagnol. moj maly dzis strasznie placzliwy i tylko na raczkach chce byc chyba pogoda tak na niego dziala.

yza też tak mialam z karmieniem piersią, wolał butle, az w końcu zanikł mi pokarm. jak się czujesz po porodzie? napiszesz nam jak poszło :P pewnie teraz masz malutko czasu... słodziutki Twój maluszek :D jeszcze raz wszystkiego dobrego :)

hej ale mialam wczoraj straszny dzien ze zmeczenia myslałam ze padne.Dzis mamy gosci z Berlina maly pozwolil mi dzis troche ogarnąc dom bo wczoraj to bylo niemożliwe. Yza jak tam maluszek wpadłas juz w rytm wstawania w nocy? Viki jak Twój maluszek dzis grzeczny? Nika co u Ciebie?

hej hej:) mały śpi około 4,5 godziny-więc nie jest żle..jak narazie do czwartku Sławcio ze mną będzie to dojdę do siebie szybciej-szwy mnie juz mniej ciągną,a mam 5.. a co do porodu...uf!!!!!!!! na porodówce błagałam o cc,błagałam o znieczulenie,wogule chciałam zrzygnowac:) o 20:30 przebili mi pęcherz ale szyjka sie nie chciała skracać(przez to ze robiłam szpagat) miałam super opiekę i panią doktor i położną i najważniejsze Sławcia obok, około północy mówią że na fotel idę a ja mówię że nie dam rady..nawet nie wiem kiedy sie tam znalazłam...i sie zaczęło,ale nie chciał wyjśc,,,,zadzwonili po kogoś kto miała kleszcze przynieść i jak to usłyszałam .....to urodziłam... BOżE najcudowniejsze uczucie-dopiero teraz czuje się pełnowartościową kobietą,,, no a potem mały w inkubatorze był od poniedziałku do czwartku bo żółtaczka-serce mi pękało ale na szczęście to ja się nim opiekowałam cały czas.. a teraz malenki sobie śpi i tak go KOCHAM:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gochasia mały7 mi wczoraj poszedł spać o pólnocy :( i wstał dzisiaj o 7 rano... ale już grzeczny :) a jak Twój wojtus? ma kolki? Yza ja też błagałam o cc :D chyba lekarze już są do tego przyzwyczajeni, że kobity proszą o cesarkę :) czyli nie było tak źle :) dzielna z Ciebie kobita :D

witam witam i co u was ? u nas nic ciekawego biało wszędzie chociaz dzisiaj troche padal deszcz i zrobiła sie lekka chlapa Agnieszka nie chce w domu siedzieć tylko stoi przy drzwiach i chce na podwórko ale ta pogoda taka zdradliwa ze nie chce z nia duzo chodzic po dworze bo juz widze że ma zapchany nosek chyba katar znowu bedzie w nocy sie meczyła po tej biegunce z tamtego tyg ledwo doszła dorównowagi i znowu katar ja nie urok to ..... smak jeszcze nie za bardzo ale jest lepiej niz było mam nadziej że jej sie poprawi Yza - ciesze sie że malutki zdrowy je i spi to az człowieka cieszy jak widzi taki mały cud tak czasami jak patrze na Agusie jak spi to sobie mysle że troche mojego troche męża.... mat.genetycznego... i taki słodki maluszek wyrosnie rączki, nózki, paluszki no i oczywiscie wszystkie narzady wewn, niezle to jest wymyslone że wychodzi taki skarbek po prostu w głowie sie nie mieści

hej hej:) ja tylko na chwilkę... viki) gochasia ma Szymonka ja mam Wojtusia:) w nocy troszkę koncertował a teraz hrabia śpi sobie smacznie:):)

witam :) ale mi sie pomyliło :P faktycznie, przepraszam :) :) co u Was? u mnie była koleżanka, właśnie poszła, Teraz gotuje malemu obiadek i czekam aż wstanie :)

hej hej:) ja tylko sie przywitam i spadówke robie bo jedziemy załatwiac papierki wszystkie dla maluszka:):) przestawił sie jakos i noc pomylił z dniem:) później zaglądne

u nas pogodz dzisiaj beznadziejna pada deszcz a nawet leje Agnieszka całą noc męczyła sie z tym katarem teraz troche lepiej mam kropelki ale jak jej troche nie przejdzie to musze iśc do lekarza chociaz ona jak widzi lekarza to dostaje białej gorączki nawet dotknąć sie nie da jest taki płacz

Nika:) no niektóre dzieci tak mają-jak widza lekarza to histeria... dodałam fotki małego do albumu:)

Nika dużo zdrówka dla Agusi 👄 Yza świetny maluszek :) do kogo podobny? do mamusi czy tatusia?

kurcze za pozno malego polozylam spać (kolo 14) jeszcze spi, mam nadzieje, ze w nocy tez bedzie spac. Zasiedzielismy sie dzisiaj u kolezanki... :P

nic nie moge dzisiaj zrobic bo Agnieszka mi żyć nie daje ogląda bajki ale jak ja z nia odlądam bawi sie klockami ale jak ja z nia buduje teraz zwiałam na chwilke bo mam do wystawienia parę faktur i nawet nie mam jak oglada bajke ale pewnie zaraz zauważy że mnie nie ma i bedzie mnie szukac

hej hej:) Nika to masz niezłą przylepkę:):):):) Szczerze to niewiem do kogo Wojtus podobny-ogólnie mówia zę ma mój nos a reszta taty:):)

hej co u was dziewczyny? pociechy zdrowe? Moja Agusia chora meczył ja katar a dzisiaj od rana nic nie chciała jeść - poszłam z nia do lekarza - okazało sie że boli ja gardło bo na zapalenie gardła dostała leki i mysla że jej przejdzie w tamtym tyg nie jadła bo miała biegunke jak troche sie poprawiło to teraz znowu gardło i na nowo nic nie je bo ja boli - juz mi ręce opadają ale widze że katar juz jej dzisiaj płynie z noska to może troche lepiej będzie spała bo jak miała taki gęsty to zatkał nos i nie mogla oddychac i dzisiaj całą noc nie przespałam i ona zreszta też nie ma to jak dzieci zdrowe to wesołe pojedzą i sie bawia a tylko troche choroby i zaraz nie chcą jeśc i marnieją w oczach