Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka grecka

SEJM ROZWIĄZANY

Polecane posty

Gość sałatka grecka

nie wiem czy sie cieszyc....po wyborach bedzie to samo Ci sami ludzie taki sam uklad sil (PO i POIs po 25-27 % głosow) i co? znowu to samo?

Gość sałatka grecka
no nie wierze, ze nikogo to juz nie obchodzi... ;)

Gość lollllllllly
a dlaczego Kaczyński się tak cieszył??????????????????

Gość sałatka grecka
wlasnie nie wiem, rzad jego partii rozwiazany 2 lata przed wyborami :o

Gość polityczny laik
a ja uwazam, ze to inc nie zmieni... po wyborach bedzie to samo. a czy oni dostaja jakies odprawy za to? jelsi tak, to ni dziwie sie ze aczynski sie ciesyzl- pozebiaraja kasiore a sondaze i tak sa dla nich optymistyczne.

Gość lollllllllly
może stwarza pozory ze jest wszystko ok i ze wygra nastepne wybory:) kurcze....ja to juz nie wiem czy w ogole glosowac. Przeciez Tusk nic nowego lepszego nie wniesie:(

Gość sałatka grecka
z tego co wiem poslowie, ktorzy nie zostana wybrani w nowych wybrach dostana odprawe w wysokosci 3-miesiecznych zarobkow czyli ok. 25 (jesli nie wiecej) tys. zł zajebiście!

wsty mi przyznac ale odkad te pajace wymyslaja ciagle nowe preteksty do ośmieszenia Polski na arenie miedzynarodowej przestałąm zupełnie interesowac sie polityką. Kolezanka ze stanów powiedziała mi ostatnio,ze kawały o Polsce są tam tak popularne jak u nas o \"ruskach i niemcach\". Własciwie nawet nie wiem dlaczego rozwiazali ten sejm! hihiih... :D aa co!

Gość sałatka grecka
a dokladnie ponad 28 tys zł! :o

Gość polityczny laik
no skoro tak, to ja się nie dziwię, że im to odpowiada, taka kasa piechota nie chodzi. A po wyborach wszystko będzie tak samo, czy po czy pis będzie miał najwięcej głosów, to nie zrobi różnicy, bo aż takich ilościowych rozrzutów nie będzie. Reszta głosów rozłozy się tak jak jest teraz i tyle.

To jasne,ze KAczynski wygra wybory. Na Tuska nikt nie zagłosuje bo widac jaki z niego pryncypał i przydupas..jak mu zagrają tak tańczy. W Polsce opozycja charakteryzuje sie tym,ze wszystko skrytykują,a nic mądrego nie wymyślą. Kazdy mądry mysli,ze łatwo rzadzic. Nie zapominajmy,ze mieszkamy w Państwie demokratycznym i to nie Kaczynscy wpadają na błyskotliwe pomysły i wcielają je w zycie.. jakas wiekszosc musi ich popierac..nawet w tym śmiesznym sejmie

Gość sałatka grecka
nooo....to na kogo głosujemy ?:D

powiem szczerze, ze nie podoba mi się to. powinni dać \"porządzić\" pissuarom jeszcze z rok, powinni doprowadzić do powstania komisji śledzczych. niechyby się do końca skompromitowali. a tak? \"ciemny lud\" nadal jak widać po sondażach kupuje walke z układem, pissuary rozpoczną kolejną czarną kampanię, gdzie beda oczerniać wszytsko i wszytskich no i po wyborach będzie to samo co jest teraz:o no, moze romka czy leppera nie będzie. nie rozumiem tych naszych (p)osłów, czy oni nie widzą (nie widzieli), że najprawdopodobniej nowe wybory nic nie zmienią :o bo w mobilizacje narodu i przegonienie pissuarów w pisdu jakoś ciężko mi wierzyć :o

Gość polityczny laik
na pewno nie na pis lpr ani na samoobrone, nad reszta bede sie zastanawiac.

Gość Na ligę Na Giertycha

Gość Kasikkkkk
Nie cieszcie sie za prędko, nastepny bedzie taki sam, i nastepny i następny, jak zawsze.

Gość CVI. . .
Ludzie ogarnijcie sie! To, ze sejm rozwiazany nie znaczy, ze prezydenta bedziecie wybierac! Kaczysnki jest prezydentem, a wybieramy tylko nowa partie, czyli nie Tuska czy Kaczynskiego, a PO, PIS, SLD itd. itp.

To już wiemy, dlaczego Kaczyński się cieszył:P Nie do tematu, ale Bush też się nie popisuje...widziałyście, co się stało podczas jego wizyty do Australii?:P

Gość sałatka grecka
ja leppera, giertycha i olejniczaka nawet nie biore pod uwage dajcie spokoj :o tuska nie naiwdze!!! te jego kipiace zloscia i nienawiscia oczy nie moge patrzec na niego:o zostaje mi PiS? znowu bedzie to samo?

Oni doskonale wiedza,ze te wybory nic nie zmienia. W kazdym bądź razie a nóż widelec sie uda prawda? To jest dla mnie smieszne,ze Polska uczestniczy w tylu miedzynarodowych organizacjach, pomaga innym narodom, walczy w obronie róznych popierdółek na swiecie itd..

Gość Kasikkkkk
CVI- niestety swiadomośc naszego społeczeństwa i ciemnota jest zatrważająca.Nie wybieramy prezydenta- ludzie !!!!

Gość polityczny laik
cvi i kassiek, ale ludzie glosuja na partie, w polsce partia utozsamiana przez wiekszosc jest z jej liderem, to ze mowia o konkretnych ludziach nie znaczy z meysla ze wybieraja prezydenta, ne robcie z nas znow tkaich idiotow...

CVI ogarnij swoje komentarze.. Tusk, czy Kaczynski to przewodniczący partii prawda? wiec o tym dysputa jest,a nie o prezydencie. Skad Ci sie to w ogole uroiło? To ze w sejmie sami debile, nie znaczy,ze my takze..

Gość sałatka grecka
pamietajmy, ze jest 2 kaczynskich, wiec komus moglo sie pomylic i najzwyczajniej w swiecie nie rozroznil ich :P

Gość CVI. . .
Nie nazwalam nikogo debilem to po pierwsze, a po drugie Tusk nie jest juz przewodniczacym PO.

jak wybierze sie piss, to wybierze sie kaczora.przede wszystkim:o a kaczor prezydent nie jest tak szkodliwy jak kaczor pissuarowy nie wiem na kogo bedę głosować. naprawde. ale chyba pójde na byle kogo, byleby nie na piss :o

Gość PiS narobil haosu
i nawet tez dokaldnie nie wiem czemu sie rozwiazali ale nie zrobili na mnie dobrego wrazenia dlatego teraz zaglosuje na PO a co mi tam!!

Gość polityczny laik
CVI.. ->ale ja nie powiedzialam ze nazwalas nas debilami, ale pouczajac nas w ten sposob sugerujesz ze wypowiadamy sie na temat o ktorym nie mamy pojecia (w ttym momencie prosze nie zwraca cuwage na moj nick;) ) a to ze Tusk nie jes tprzewodniczacym PO nie znaczy ze w oczach spoleczenstwa nie jest nadal rozpoznawany jako jej lider.