Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hophophop

co mi jest? ?

Polecane posty

Gość hophophop

jestem w 12 dniu cyklu i mam takie jakby brazowawe uplawy.

Gość bleblebbb

Gość bleblebbb
a bierzesz tabsy?

Gość hophophop
nie biore

Gość bleblebbb
a ile miesiaczkujesz? chodzi mi od kiedy i czy kiedys cos takiego mialas.

Gość bleblebbb
w ogole to 12 dzien liczysz od 1 dnia krawienia tak? kiedy miesiaczka sie skonczyla? czy te uplawy wystapily od razu po miesiaczce?

Gość hophophop
tak od pierwsze dnia, okres skonczyl mi sie w sobote wieczorem. miesiaczkuje juz sporo bo jakies 15 lat. zastanawiam sie czy to nie sprawka jajnika bo jakos tak dziwnie czuje po prawej stronie niby mnie nie boli nic ale jakies takie wzdecie ale to moze jelita

Gość hophophop
aha te brazowe uplawy to dzis po poludniu ale generalnie taka moja uroda ze prawie caly czas mam jakis sluz raz mniejszy raz wiekszy w zaleznosci od dnia cyklu tylko teraz to brazowawe podbarwienie

Gość bleblebbb
watpie ze jajnik moze wywolac takie dolegliwosci-predzej bol np przy stosunku. w ciazy nie jestes? tak czy siak lepiej zglos sie z tym do lekarza-gdybys dopiero zaczela miesiaczkowac to by moglo byc normalne-burza hormonow itd ale jako dorosla kobieta nie powinnas tego zaniedbywac (pytalam o tabsy bo one tez moga powodowac plamienia mniedzymiesiaczkowe).

Gość bleblebbb
sluz jest rzecza normalna- zmienia sie podczas cyklu ale prawidlowo brazowy byc nie powinien.

Gość bleblebbb
co do prawej stronmy- wokoliach jajnika jest tez woreczek robaczkowy- jesli to on ci dokucza zrob prosty test- poloz sie na plasko i unies prawa noge-jesli to miejsce cie zaboli zglos sie z tym do lekarza bo to najprawdopodobniej woreczek robaczkowy. jesli nie zaboli to moga byc gazy itd. zwracaj uwage czy bol sie nasila jaki ma charakter i w ktore dni- bo moze tez bolec jajnik kiedy uwalnia sie jajeczko

Gość Kasikkkkk
Dziewczyno, do lekarza marsz.

a jak sie jest w ciazy to sa brazowe uplawy?? Pytam bo nie wiem,,a wlasnie takie mam i mam nadzieje,ze moze to ciaza,,,inne objawy tez pasuja,,ale z testem poczekam az dostane okres,,jesli nie dostane wtedy zrobie,,

Gość bleblebbb
a i jeszcze jedno- zwroc uwage ile trwaja te uplawy- bo jesli ze 2 dni to calkiem mozliwe ze w tym momencie masz owulacje (ja tak mialam)-ale lekarzem nie jestem i mysle ze najrozsadniejsza rzecza byloby jednak zapytac specjaliste :)

Gość bleblebbb
sory jestem padnieta a dzisiaj uczyli mnie o woreczku zolciowym i wycinali ludzion i tak sie wzarlo:P przyznaje calkowita racje-wyrostek:P wlasnie mi cos nie pasowalo ale wierzylam ze bedziesz wiedziala o co chodzi:P no moga zdarzyc sie plamienia, lecz kazde takie plamienie, szczegolnie w ciazy powinno byc kontrolowane :)

Gość bleblebbb
brazowe uplawy... trudno ocenic czy brazowe uplawy czy delikatne plamienie-kazdy pacjent ocenia subiektywnie dlatego przez neta nie powinno sie nic radzic :)

Gość bleblebbb
dobra kobitki ide spac bo juz zupelnie pada mi na mozg i mozliwosc koncentracji po calym dniu :) dobranoc wszystkim:)