Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninjaaa

Dobry fryzjer w Bielsku-Białej i okolicach!

Polecane posty

Gość ninjaaa

Jak w temacie, znacie kogoś godnego polecenia?

Gość nie_wiadomo_kto
Osobiście polecam Trendy w Bielsku na ulicy 11 Listopada :) Jestem zadowolona z usług tego salonu, co prawda ceny są tam dość wygorowane, ale wiem, że warto zapłacić. Tam naprawde dobrze strzyżą i farbują włosy. Mam 100% pewność, ze będę wygladać po wszystkim... przyzwoicie :D

Gość nie fryzjerka
mam prosbę znacie namiary na dobrego fryzjera w Bielsku- Białej ? chodzi o podcięcie włosów (bez farbowania) -podcieniowanie ale nie za drogiego (takie trendy odpada- nie na moją kieszeń) wazne aby był sprawdzony

Gość nie fryzjerka
Angolek- dzięki za odzew ;) z tym ze skoczów trochę za daleko :) wolałabym w Bielsku mimo wszystko wielkie dzięki a przy okazji ile zyczą sobie tam za samo strzyzenie? i na jakiej ulicy (moze się kiedyś przydac nie tylko mnie:) )

Skoczów, Mały Rynek 1. :) Ja ostatnio płaciłam 35 zł. W tym mycie głowy, prostowanie włosów i strzyżenie. :) Nie jest tam tanio, ale naprawdę warto wydać troszkę kasy. Moja mama od ładnych kilku lat robi tam baleyage i wszyscy są zachwyceni jej włosami i każdy pyta o namiary na jej fryzjera. :) Tylko ciężko się tam wbić na wizytę. Mama ma już zarezerwowany termin na grudzień. :p A ja idę pod koniec tygodnia. ;)

Gość nie fryzjerka
Angolek- wielkie dzięki z tego co piszesz fryzjer jest oblegany a to bardzo dobrze o nim swiadczy :) jak w bielsku nie znajde to trzeba będzie sobie zrobić wycieczkę do skoczowa :) pozdrawiam serdecznie jesli jednak są osoby z bielska i znają dobrego ale zarazem niedrogiego freyzjera to prosiłabym o namiary

Gość .. ............ ........... .
35 zł za tyle usług to NIE JEST TANIO??????? :o

Ale prostowanie jakby się nie liczy. :p Bo tam zawsze prostują włosy zanim zaczynają obcinać. :p No może nie jest drogo tak bardzo, ale u nazwijmy to \"zwykłego\" fryzjera płaciłam 25 zł. :)

Gość bielszczanka123
chciałam zapytać czy był ktoś u fryzjera "pod Klimczokiem"? jeśli tak to czy warto tam podciać włosy i jakie są ceny z góry dziekuję

Gość bielszczanka123
podnoszę