Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiek1987

sponsoring i układ, czy to niemoralne?

Polecane posty

jestem zdrową 20 latką po przejściach i burzliwym trudnym związku. nie chce na razie szukać i tworzyć jakiegoś kolejnego związku, chce zwyczajnie odpocząć od tych ograniczeń zobowiązań, chce sie skupić na sobie. ale niektórych potrzeb nie mogę uśpić i zahamować. i tak , czy myślicie ze jeżeli znajdę jakiegoś mężczyznę który zgodzi sie na układ :seks bez zobowiązań ewentualnie sponsoring tzn ze jestem ...hmmm kobietą lekkich obyczajów czyli zwykłą kur*** ?? czy są jakieś kobiety które tego doświadczyły?? jestem ciekawa opinii.

Gość tak bedziesz zwykla
kurwa, daj swoj numer, to cie zaspokoimy.

Gość pozdro600
Kobieta świadcząca usługi seksualne za pieniądze to prostytutka.

a układ typu wychodzimy gdzieś razem jakaś kolacja itp później seks i każdy w swoją stronę ??czy to tez jest \"prostytucja\" ? mogę sobie znależć faceta ale teraz tak ciężko o kogoś odpowiedniego. dlatego wydaje mi sie ze na jakiś czas taki układ to dosyć dobry pomysł.

Gość krówka ciągutka
Czym różni się seks z miłości a seks z miłości? Ten z miłości jest kilkanaście razy droższy...

Gość hhgujhgujb
pomysl czy sama dla siebie nie stracisz szacunku.... Uważam że biorąc pieniądze za seks staniesz sie prostytutką

Gość uwazj na cos takiego
ja sie wplatalam w cos takiego chlopak chcial byc ze mna, ale ja bylam w podobnej sytuacji do Ciebie, nie chcialam sie wiazac i spotykalismy sie bez zobowiazan, wszystko zalezy od tego jaki masz charakter, jak bedziesz do tego podchodzic, jesli chodzi o mnie to czasem czuje sie jak zwykla dziwka, wszytko zalezy od tego jaki masz charakter i czy bedziesz mogla sobie pozniej spojzec w lustro

dodam ze nigdy nie wzielam pieniedzy za sex, ani zadnych prezentow, w pewnym sensie to ja dyktowalam warunki, np kiedy i gdzie sie spotkamy

no właśnie tego sie boje... nie wiem czy warto dla tych kilku chwil przyjemności... ale z drugiej strony taka samotność tez jest straszna.

nie probuj, jak sprobujesz nie bedziesz mogla przestac, bedzie kolejny, kolejny i kolejny bedziesz sobie mowic a jeszcze raz, teraz to juz ostatni i tak w kolko, szanuj sie dziewczyno, mowie to z doswiadczenia, niestety ja ucze sie na bledach

Ludzie wojny wywoływali. Milijony łez i nieszczęść. A poruchać się? Toć to miło wszystkim.

dzięki... ale i tak o tym myślę. zwłaszcza ze odstawiłam tabletki i hormony mi buzują. chyba nastawie sie na sport , biegi czy coś... chociaż z drugiej strony to bardzo intrygujące i pociągające przeżycie. Mój przyjaciel kiedyś miał właśnie taki układ. i mimo iż dziewczyna miała chłopaka to była uzależniona od tego spotkań z nim i nie potrafiła się postawić. Uważaj na coś takiego - a jak długo trwa u Ciebie taki stan ?? nadal nie chcesz związku ??

Jak chcesz się zająć sobą, skoro uważasz, że samotność jest straszna?:O I co to znaczy samotność? Przecież jak się będziesz z kimś tylko pieprzyć, to tez będziesz samotna:O Jak chcesz się zająć sobą, skoro i tak potrzebujesz koniecznie drugiego człowieka? Nie lepiej dołączyć do Forumowego Frontu Namiętnych Onanistów i Przelękłych Stoolejarzy?:classic_cool:

chodzi mi raczej o samotność fizyczną. każdy ma potrzebę bliskość drugiego człowieka.Samotna nie jestem, mam przyjaciół mam wsparcie mam z kim pogadać w razie jakiś problemów z resztą jestem samotna z wyboru. tylko w TEJ dziedzinie czuje zastój i pustkę. nie potrzebuje kogoś koniecznie. ale miło by było mieć jakiegoś dyskretnego zaufanego przyjaciela. może mam jakieś sprane spojrzenie na to wszystko. ale wiem ze tylko tego mi trzeba w tym momencie mojego życia.

Dwadzieścia lat i po \"przejściach\" błehehehehe Chyba raczysz sobie żartować. Już założony przez Ciebie temat, świadczy o Twojej niedojrzałości, przynajmniej emocjonalnej.

Gość Piekna Natka
Nie suchaj tych debili, ludzie ktorzy najglosniej okazuja swoj sprzeciw sami by tak chciali ale nie maja odwagi. Sponsoring to fajna sprawa cos za cos , ty dajesz swoje mlode cialo troszke staarszemu facetowi on w zamian daje cos za to. Przeciez tak kreci sie swiat cos za cos. Rob to na co masz ochote , niczego nie zaluj. Mam 22 lata nie mam zadnych oporow , po trupach do celu moze nie, ale nie patrz na innych i nie licz sie z ich zdaniem. Pozniej to bedziesz miec do siebie tylko pretensje ze moglas a tego nie zrobilas . A wy cnotki niewydymki jak pies przy misce sam nie zje a kurom nie da. That;s it

Gość Piekna Natka
co jakiś czas łapię syfa, ale to żadne problem ;)

Piekna Natka tak może napisać kobieta, która nie ma nic do zaoferowania temu światu po za swoją duupą. :O Kużwa jaki ja jestem szczęśliwy że w swoim życiu nie spotkałem, kobiet tak podchodzących do życia.

nie chce mi się czytać całości. W każdym razie moralność to jest coś, co każdy rozumie inaczej.

hmm może mam 20 lat ale nie masz prawa oceniać czy dużo w nim przeszłam czy nie bo o tym ja wiem tylko najlepiej i to na mojej psychice odbiło sie wiele przykrych i wstrząsających wydarzeń. teraz wiem ze nie miałabym w sobie takiej odwagi ani desperacji żeby oddać siebie za jakieś prezenty czy kasę. ale myślę że układ z jakimś chłopakiem o ok 5 lat starszym to dobre wyjście z sytuacji w tej chwili. bez zobowiązań mile spędzić czas. gdybym miała teraz taką okazję to myślę że bym ją wykorzystała. ale nie mam.

A nie słyszałaś o akcji społecznej: POPIERAM SPONSORING - DZIEWCZYNY SPONSOROWANE Teraz sponsoring jest w modzie i społecznie użyteczny.

Gość KUP SE OGUREK
WTEDY ZROBISZ SE DOBZE I BENDZIE GITARA :classic_cool: