Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdansk 38

Jak je zrozumiec?

Polecane posty

Gość Gdansk 38

Nie rozumie kobiet,a napewno juz mojej bylej zony? Minelo pare lat od naszego rozwodu a ona chce wrocic. Wlasnie zostawil ja ten dla ktorego poswiecila nasze malzenstwo! O co jej chodzi???

Gość jej się spytaj nie nas

Gość Gdansk 38
Pewnie,ze pytalem? Niby zawsze kochala tylko mnie.Jaka zenada!

o to ze byles lepszy, ale wtedy i tak bys nic nie zdzialal

Gość tak naprawde
a masz kogos??? ona pewnie nie umie byc sama i pomyslala z etera zwroci do ciebie zenuja mnie takie babki

Gość Gdansk 38
Jestem sam i mam swoje mieszkanie.Ona zostala na lodzie i nie ma gdzie posadzic dupy! Och jak strasznie musi mnie kochac! Tak mi przykro hehe...Nie mam wiecej pytan?

Gość tak naprawde
ha ha ha

Gość Gdansk 38
Tak Naprawde,a co u Ciebie? Nie masz w piatek nic lepszego do roboty,tylko KF? Oczywiscie milo,ze jestes...

Gość tak naprawde
nie mam maz w pracy, a ja w koncowce ciazy, , czekam na niego

Gość Gdansk 38
Ale fajnie! Jak moja zonka miala taki brzuszek to robilem jej zdjecia. Bardzo mi sie to podobalo! No nic,przynajmniej zostaly zdjecia. Jak masz na imie,ale serio?

Gość tak naprawde
kinga tez mi robi

Gość jvif
mam podobne przemyslenia, zeby wrocic, mimo, ze to ja niby mam mieszkanie, jeszcze nie rozwiedlismy sie. z jej strony to moze po prostu tesknota, brak perspektyw i chyba wygoda, i w koncu zrozumienie, ze tak duzo stracila. moze troche zenada, ale w koncu przemyslane i doswiadczone na wlasnej skorze.

Gość trtrtrtr
...niemniej wg mnie żenada, żenada i jeszcze raz żenada... Chyba nie chcesz, autorze, wchodzić w to samo?

ale to normalne - do mnie tez chciały wracac, po rozstaniach z roznych powodow... kobiety maja cos takiego, ze nie potrafią pojąć, ze fakt iz nowopoznany facet dobrze je przeleci i ma nowe czarujące texty to nie jest jeszcze wyznacznik, że da sie z nim spędzać życie... uplywa troche czasu i czar pryska... ale tu trzeba mysleć głową, a nie waginą... uwielbiaja texty o tym, jak to my penisami myslimy, a są dokladnie takie same

No dobrze - niech Ci będzie, ze kobiety myślą podobnie, jak mężczyźni. No ale przecież zarówno kobiety jak i mężczyźni są ludźmi. Dlaczego ich myślenie miałoby się jakoś bardzo róźnić? Do autora: wydaje mi się, że to nie tylko o Twoje mieszkanie chodzi. Raczej o całokształt. Facetów z mieszkaniem chętnych przygarnąć kobietkę jest sporo. Tylko, że oni nie są Tobą. Czasami taka \"skruszona grzesznica\" jest potem najlepszą kobietą, jaką można sobie wymarzyć. Ale nie zawsze tak jest. Tutaj akurat sam powinieneś się zastanowić, co z tym fantem zrobić i nie podejmować decyzji w pośpiechu. Rady ludzi, którzy Was nie znają niewiele tu pomogą.

wybaczanie zdrady demoralizuje zdradzajacego... oczywiscie pewnie są wyjatki, ale po co podejmowac ryzyko...

\"niech Ci będzie, ze kobiety myślą podobnie, jak mężczyźni. No ale przecież zarówno kobiety jak i mężczyźni są ludźmi. Dlaczego ich myślenie miałoby się jakoś bardzo róźnić?\" chodzi o poziom hipokryzji...

Gość kobiety myslą
uczuciami.

Gość kobiety myslą
a mężczyźni potrafią świetnie udawać uczucie, wiadomo w jakim celu. Więc nie sa hipokrytkami. Lecz są naiwne.

Gość xsxs
chyba ci się tylko wydaje, że chce wrócić, bo kto by chciał być z takim analfabetą...

kobiety myślą zdecydowanie inną częscią ciała :P niż tą, ktora odpowiada za odczuwanie... a co do hipokryzji - wystarczy poczytac to forum

Gość kobiety myslą
ty komiczne nie masz pojęcia o kobietach. wystarczy poczytać twoje wypowiedzi.

wiem wiecej niz Wy same... ja patrze na Was z boku, a Wy poprzez rozowe okulary wlasnych autokreacji i hipokryzji

Gość ej komiczne
Ty po prostu zgorzkniały jesteś. I przez taki pryzmat patrzysz.

Gość kobiety myslą
jak sądzisz, że patrząć z boku i będąc facetem, jesteś w stanie coś wiedzieć więcej, to jestes w błędzie. WYDAJE CI SIĘ TYLKO. Zresztą, hm....ponoć masz kobietę....już to powinieneś dostrzec.

Gość tigtf
(Czasem myślę - śledząc życie - że najlepszy materiał na godną zaufania i szacunku partnerkę... to jakaś dziwaczka, odludek bez potrzeby akceptacji ze strony innych, pewna swojego Ja do bólu, emocjonalnie nietypowa, z przewagą logiki nad uczuciami. Wszystkie inne potrafią się pogubić gorzej niż dziecko na życiowych drogach. Oczywiście piszę o sobie. Po prostu wszystko co powoduje że jestem inna od większości, sprzyja wierności ;D.)