Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persefona90

Co zrobić żeby mieć piękne włosy?

Polecane posty

Gość persefona90

Przestałam farbować,nie używam żadnych produktów do stylizacji ani suszarki itp a im ciągle daleko do ideału,po prostu nie są ładne.Chciałabym żeby były piękne i zwracały uwagę,tak jak u niektórych kobiet.Czasem widzę takie i nie mogę oderwać oczu.Co zrobić żeby takie mieć????

Gość dziwne to.
a jakie to zwracaja twoja uwage ?

Gość szyja25
umyc??

Gość dziwne to.
trzeba sie dobrze odzywic znaczy jesc duzo nabialu tlustego

Gość persefona90
No takie które wyglądają zdrowo i są zadbane,długie.Np takie jak ma Penepope Cruz w reklamie szamponu Elseve

Gość dziwne to.
to ja takie mam tylko proste moglabym sama grac w reklamie

Gość persefona90
A robisz coś z nimi czy po prostu takie masz?

Gość persefona90
Piję od prawie dwóch miesięcy,a dzisiaj zaczęłam brać Belissę,pomoże?

Gość dziwne to.
generalnie nalezy pic mleko 2 szklanki dziennie tlustego,lub jak nie lubisz mleka jogurt ale tez tlusty ,zytnie pieczywo,sery,i nie jesc slodyczy,a jesli o pilegnacje chodzi to szampony tylko ziolowe,myc w letniej wodzie,plukac w zimnej a beda blyszczace i kup sobie bioslik to jest jedwab w plynie super wlosy po nim sie blyszca ,i koniecznie podcinaj koncowki co mc od i cala tajemnica-pozdrawiam

Gość persefona90
i to wystarczy?będę mieć ładne?

Gość dziwne to.
mi to wystarcza i naprawde mam takie jak w reklamach w sloncu

Gość persefona90
No ale jesteś pewna że od tego a nie po prostu???I czy koniecznie muszę podcinać końcówki aż tak często???

Gość dziwne to.
na 100% od mleka ,jak dluzszy czas nie pilam natychmiast matowialy mi,podcinaj koncowki raz na mc albo jak zapuszczasz to 2 razy na mc to ogolnie poprawia wyglad wlosa

Gość persefona90
Nie wiedziałam że mleko czyni takie cuda :) Wielkie dzięki za rady,na pewno będę się do nich stosować,od jutra zaczynam pić mleko :) Dobranoc 😘

Gość xsxs
rób plukanki ze skrzypu polnego. albo zazywaj tabletki skrzypo vita. Myj włosy naturalnymi szamponami bez chemi np. szampony dla dzieci, radical szampon ze skrzypu. Jedz duzo ryb. Włosów bedzie więcej. Rob maseczki z żółtka, nafty kosmetycznej, olejku rycynowego, i cytryny( tudno sie zmywa ale bardzo pomaga) co jakis czas obcinaj koncówki.

Gość xsxs
NIe używaj suszarki, ani prostownicy.

Gość persefona90
Dzięki za wszystkie rady :) Już od dawna nie używam suszarki i prostownicy :) Mam nadzieję,że to wszystko pomoże

Gość Afterka
Koleżanko jeszcze moje 3 grosze na temat włosow,całkowicie się zgadzam że nalezy nabial jesc i pic by miec dobra kondycję włosów a i od razu skóra bedzie ladniejsza.Z włosami jest tak ze odpowiedzialnosc za ich wyglad ma to co jemy taka jest prawda jak dobrze zdrowo sie odzywiasz to i cera jest piękna i wlosy rowniez ,dlatego unikajmy byle jakmiego jedzenia

Gość persefona90
No to teraz widzę,że moje włosy mają prawo brzydko wyglądać,bo raczej niezbyt dobrze się odżywiam,a parę tygodni temu się odchudzałam i nie jadłam prawie nic :( Mam nadzieję,że jak zmienię dietę to szybko zauważę poprawę :)

moja rada -jedz duzo owocow i warzyw -jedz jogurty -kupuje dobre szampony -kup tabletki skrzyp polny -tabletki capivit hydrocontrol -jesli musisz uzywac suszrke kup jaka dobra z jonizajcja -nie farbuj wlosow kup dla odzywienia koloru Casting Loreala -latem nos nakrycie glowy bo solarium i slonce niszczy wlosy -bardzo niszczy wlosy woda z basenu- kiedys spedzalam w basenie 2h dziennie i wlosy dostaly ostro -kup jedwab w wcieraj w koncowki

Gość prócz tego że powinno się je
odzywiać jakimis preparatmi regenerującymi, to polecam łykanie TRANU i SKRZYPU POLNEGO !!! :) polecam...

Gość persefona90
Tran?A po co???

Gość Afterka
więc jak sie odchudzasz lub odchudzałaś samam masz odpowiedz dlaczego masz wlosy takie jakie masz.ale nie martw sie wlosy maja to do siebie ze jak zmienisz sposob odzywiania zaczna sie odbudowywac od samych cebulek az po same konce

mozesz zamiast tranu jesc ryby. Tran zawiera duzo witamin:D

Gość długowłosa
Ja mam ładne włosy. Prawie do pasa. Nigdy nie farbuję i nie suszę suszarką. Mam naturalne blond. Delikatnie czeszę tylko szczotką do włosów drucianą. Jak czesałam grzebieniem to mi się przylizywały do skóry i nie były puszyste. Kiedyś kupiłam szczotkę do włosów z sierści z dzika i kiedy je czesałam to były po prostu piękne i puszyste. Tamtą szczotką z dzika nie mogłam włosów rozczesać, więc najpierw rozczesywałam drucianą a potem szczotkowałam tą z dzika. Niestwty znisdzczyła mi się i ją wyrzuciłam. Chciałam ostatnią kupić taką samą ale były końce za ostre i poszarpałyby mi włosy.

Gość gość
Szampon powiększający objętość włosów HB, u mnie dał znakomite efekty w ciągu kilku tygodni stosowania. Zmiana była widoczna natychmiast, ale taka poważniejsza, lepiej widoczna, dopiero po jakimś czasie. Jestem teraz właścicielką bardzo ładnych włosów ;-)

Gość gość
ja korzystam ze sklepu pieknewlosyonline.pl i jestem zadowolona ze swoim włosów dzięki produktom mam dziś takie piękne włosy!