VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu Z tak dobrom karmom jak mam ja się nie zadziera wszechświata wszystko widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Flatpak napisał: Ty już dawno po 40 stce 88 rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu Ale jeszcze urodzin nie miałem to mam nadal 37 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flatpak 92 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Ale jeszcze urodzin nie miałem to mam nadal 37 Na kowbo 10 lat temu byłes dawno po 30stce Edytowano 3 godziny temu przez Flatpak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Flatpak napisał: Na kowbo 10 lat temu byłes dawno po 30stce Niezmiennie 88 rocznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu Zresztą pokazywałem jusz fragment dowodu osobistego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu 34 minuty temu, szmul napisał: rip in peace sasiad lezaka Ciekawe czy ma jakom wnuczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 389 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Flatpak napisał: Przecież on by nawet na pogrzeb matki nie poszedł jakby go siostra nie zmusiła a ty myślisz że do sąsiada pójdzie No miał chwasty tępić naokoło grobu, liczę, że się wybierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 389 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, VenusHorizon napisał: Nie koniecznie straciłem te 300 na giełdzie A to już nie wina sąsiada, że jesteś lekkomyślny i nieodpowiedzialny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, +RC+ napisał: A to już nie wina sąsiada, że jesteś lekkomyślny i nieodpowiedzialny... 18lat oszczędności do niczego nie prowadzi pieniędzy trzeba wystawiać na ryzyko cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 299 Napisano 3 godziny temu 57 minut temu, VenusHorizon napisał: Ten co szedł po schodach za moim 85 sony [*] Rip spieszmy się kochać ludzi szybko odchodzą. Życie ludzkie jest kròche dzisiaj żyjesz jutro gnijesz. Nikt niezna dnia ani godziny. Idź na pogrzeb. Ludzie jak odchodzą zostawiają ktoś przyjdzie na ich pogrzeb. Jakby tak ktoś tutaj wykitował to nikt nie przyszedł zapewne MOPS by zrobił pogrzeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 517 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, VenusHorizon napisał: Nie mam czasu muszę trzymać kallax Ja pier… w życiu chyba lepszego wytłumaczenia nie słyszałem: - Idziesz na pogrzeb sąsiada? - Nie - A dlaczego nie? - bo muszę regał trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, VenusHorizon napisał: Inny ten co kiedyś jego żona mi dała 300zl jak mi brakowało do lokaty 49700 na 50000 Miałeś 49 tysięcy 700 zł i brakowało ci 300 zł? I sasiadka ci dała? XD Edytowano 2 godziny temu przez Łysa z brazzers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 87 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Miałeś 49 tysięcy 700 zł i brakowało ci 300 zł? I sasiadka ci dała? XD A Tobie sie to nie zdarza moze, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 517 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Koralgor napisał: A Tobie sie to nie zdarza moze, co? Każdemu się takie historie zdarzają minimum raz na kwartał a nawet częściej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Koralgor napisał: A Tobie sie to nie zdarza moze, co? No mi kiedyś do miliona brakowało 40 zł i mi sąsiad dał, a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 87 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Każdemu się takie historie zdarzają minimum raz na kwartał a nawet częściej Mnie nie, bo juz od wszystkich w bloku udalo mi sie pozyczyc kase i nikt mi juz nie da 300 zlotych. Ale co nakupione zapasow gumy kulki za to to moje. Jedyna wada to koniecznosc wychodzenia z bloku o w nocy jak juz tylko wariaci wyprowadzaja psy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 517 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: No mi kiedyś do miliona brakowało 40 zł i mi sąsiad dał, a co Może akurat regału nie musiał trzymać to miał chłop wolną chwilę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 40 Napisano 2 godziny temu Ale widzę że leżak nie zawodzi i jak zwykle dostarcza kontentu to nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 87 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Łysa z brazzers napisał: No mi kiedyś do miliona brakowało 40 zł i mi sąsiad dał, a co No i po co czepiac sie lezaka? Kazdy z nas kiedya gral w monopoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 87 Napisano 2 godziny temu Dobrze ze nie stanal na polu wiezienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 87 Napisano 2 godziny temu Swoja droga gdyby lezak zaczal opisywac scenariusz w gry ktora gra w pierwszej osobie to nikt by nie zauwazyl roznicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 38 minut temu 2 godziny temu, Łysa z brazzers napisał: Miałeś 49 tysięcy 700 zł i brakowało ci 300 zł? I sasiadka ci dała? XD Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 164 Napisano 24 minuty temu 12 minut temu, VenusHorizon napisał: Tak Skąd w ogóle wiedziała, że brakuje ci do inwestycji i czy planujesz oddać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 66 Napisano 19 minut temu 3 minuty temu, Danger napisał: Skąd w ogóle wiedziała, że brakuje ci do inwestycji i czy planujesz oddać? Pytała co taki smutny a ja że lokatę chciałem założyć 7.79% i mi brakuje 300 bo minimum 50k czeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach