Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka 43

LuXna pochwa

Polecane posty

Gość danka 43

sory, ale muszę się komuś zwierzyć, od prawie dwu lat jestem po rozwodzie, sex traktowałam zawsze bardzo poważnie, w całym swoim dorosłym życiu miałam 3 mężczyzn - ten trzecie wczoraj bardzo chciałam tego zbliżenia, dużo wiązałam nadziei z tym związkiem, mój partner jest (a może powinnam napisać był ?) rok starszy o de mnie. Wszystko było ok, ale "po" stwierdził, że czuje się oszukany, uważa, że luźność mojej pochwy świadczy o częstych kontaktach seksualnych z mężczyznami, poczułam się po prostu upokorzona :(

Gość tez niezly
a moze gosciu mial poprostu malego.pozatym napewno nie mial bladego pojecia o anatomii kobiet wiec poprostu nie przejmuj sie i sprobuj znalezc normalnego faceta

Gość starannie opisany temat
niestety końcowa emota oraz brak błędów ortograficznych, prawdopodobnie świadczą o prowokacji :)

Gość Nataliaaaa22
A czy wy wiecie ze dlugosc i szerokosc pochwy jest zwiazana zastrologia, Np. Blizniaczki sa bardzo plytkie i kazdy facet czuje sie przy nich posiadaczem wielkiego pytona, a np. Panny sa bardzo glebokie i gdy podniecone (b.wilgote) moga wydawac sie luzne, ale tylko posiadaczom malych do przecietnych czlonkow, dlatego takich nalezy unikac. Posiadacze dluzszych czlonkow to: Koziorozce, Byki, Panny, Skorpiony czasem , reszta cieniasy, i to takze sprawdzilam w rzeczywistosci i okazalo sie prawda.

Danka - zniosłaś ten nienormalny komentarz w milczeniu? Wytrzymałaś? Nie powiedziałaś, ze jesteś zbudowana raczej przeciętnie i że nic nie poradzisz na to, ze on jest bardzo skromnie wyposażony? Mężczyzna wini kobietę, gdy jest mu za luźno. A kobieta ma znosić to w pokorze? Niech wini mężczyznę, gdy go nie czuje. Wychowano nas inaczej. Oni się swoją seksualnością chwalą, a my się mamy jej wstydzić? A niby dlaczego? Wkurzyłam się na Twojego faceta!

Gość zboczona starucha
Perła ma rację!!!

Gość danka 43
Do Perły - masz rację, zniosłam w milczeniu, ale z trudem, niestety ale prawdę mówiąc po prostu mnie zatkało, a może rzeczywiście trochę by mu się należało :)