Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość september8

Chyba jestem w ciąży!!!!

Polecane posty

Gość september8
Czesc dziewczyny :)byłam wczoraj na usg i lekarz potwierdził ciąze :( jestem około w 4 tygodniu.

Gość september8
obawiam sie teraz tego ze mogłam zaszkodzic dziecku kiedy nie wiedziałam jeszcze ze jestem w ciązy :( bralam leki, bylam tez na imprezach- wiadomo alhohol ;/ czy w tych pierwszych tygodniach ma to duzy wpływ na ciąze? bardzo sie boje, ze bedzie przezemnie chore :(

Gość september8
Monika017---> dzieki, ale jeszcze jakoś nie potrafie sie cieszyc, musi to do mnie dotrzec chyba

Hmmm ja w twoim wieku mysle ze byla bym juz na to gotowa ale doszlam do wniosku ze ja dziecka nie mam zamiaru wcale miec;)Zaczna Ci sie pierwsze objawy to wkoncu to do Ciebie dotrze;_)

Gość Gosia0605
September8 ja również gratuluje!Słuchaj poszukaj sobie nawet na kafeteri dziewczyny piszą o tym że na początku gdy jeszcze nie wiedziały że są w ciąży to zdażyło im się pic alkohol takze z tego co pisały to na początku płót jest chroniony tak szczegółowo to niewiem jak i co ale spokojnie napewno bedzie ok.Trzymaj się .Ps.napisz jak mama zareagowała

Gość Gosia0605
Cześć September no i jak tam sytuacja w domu jak sie czujesz ?

Gość kopciuch
kolezanka September niech sie wezmie do nauki a nie sciemniac, 4 tyg poranne mdłości..kochana to sie kolo 6-8 tyg zaczyna. w ogole z tego co piszesz i w jaki sposob to moim zdaniem troszke krecisz i sciemniasz. ale ok,skoro nie masz co innego do roboty..