Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka___

Ból jajnika i kłucie w podbrzuszu

Polecane posty

Gość Majka___

Witam wszystkich...Wiem,że na temat taki jaki chce poruszyć jest wiele topików,jednak nie odnalazłam takiego,który pasuje do moich objawów...A wyglądają one tak:od niecałych dwóch tygodni pobolewa mnie prawy jajnik...Dziś rano zaczął strasznie kłuć mnie brzuch a raczej podbrzusze...Mama mówi,że może to być jajeczkowanie...Okres powinnam dostać ok 14-15...więc sądzę,że to raczej nie to...Kiedyś miałam torbiel na jajniku,ale taki,który w trakcie okresu pękł...Lekarz powiedział,że może sie powtarzać...Nigdy nie byłam u gina,bo bardzo się boje...wiem,że to chore,ale chyba strach jest silniejszy...Chce iść teraz tzn spróbuje we wtorek,ale chce wiedzieć co to może być...boję się,że to może być coś poważnego...proszę o odpowiedzi i z góry serdecznie dziękuję...

Gość Majka___
Zapomniałam dodać,że ostatnio jestem bardzo zmęczona i mierzyłam sobie gorączkę i 37,2 nie wiem co to może być...Proszę o odpowiedz!!!Boję się baardzo!!!

Gość Majka___
Bardzo proszę o odpowiedzi!!!Boję się i to baardzo;(

Gość Majka___
Hmmm...pójdę pójdę...tylko boję się że to będzie coś poważnego!!!Nie wiem co to może być...ale do gina mogę pójść najwcześniej we wtorek!!A teraz ta niepewność...