Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

test ciazowy z krwi

Polecane posty

Gość gosia 100

czesc!!zrobilam test ciazowy po 18 dniach od osttniego stosunku .wyszedl ponizej 2 .czy moge juz byc pewna ze wyszedl dobrze na 100% ? po jakim czasie juz dzialaja testy z krwi? czytalam gdzies ze testy te duzo wczesniej wykrywaja ciaze niz testy z apteki.czy mam racje?

Gość testy z krwi sa super
one dzialaja od razu kilka dni po zaplod.

Gość gosia 100
dzieki za odpowiedz:) czyli moge juz byc spokojna?ze na 100% nie jestem w ciazy?:)

Gość gosia 100
no tak tylko nie wiem co to oznacza od terminu ostatniej miesiaczki?czy to chodzi o miesiaczke ktora dostalam przed owulacja? bo przeciez pozniej nie mam okresu

Gość gosia 100
a jak u mnie wystapila owulacja 18 dni temu i doszlo do stosunku to test krwi juz by to wykryl?

Gość gosia 100
??

Gość gosia 100
??

Gość agula_251
witam mam taki problem jestem mam 11 misiecznego michalka teraz spoznia mi sie okres zrobilam 4 testy domowe wyszly ujemnie do tego poszlam na test z krwi facet powiedzial ze jest ujemny diagnoza 2 0.1mlU/ml okres s[poznia mi sie 11 dni a zadnych objawow na jego nadejscie nie ma tes robilam po8 dniach opoznienia czy bedzie on wiarygodny??????

Gość k-p
Mam pytanie jesli robilam test z krwi 12 dni po zdarzeniu i wyszedl negatywny to moge spac spokojnie?

kiedy najwczesniej moge zrobic test z krwi?? @ miałam 24.09.08( 7dni, cykl31 i tak z reguły jest), współżyłam z mężem 12.10 , 13.10, 14.10

ten hormon jest produkowany od 8 dnia po zagnieżdżeniu się zarodka, więc myślę, że żeby mieć pewność to około 2 tygodnie po ostatnim stosunku

Gość kasienka1504.88
hej dziewczyny mam pytanie wczoraj robiłam test ciążowy z krwi wyszedł ujemny , mimo to nie mam dalej miesiączki już nie długo minie styczeń a ja nie miałam okresu. Chcę dodać że miałam operacje usuwanie wyrostka 8.12 okres dostałam 23.12 a w styczniu nie mam jeszcze!!! test ciążowy z krwi wyszedł ujemny!!! może jednak jestem w ciąży ? kocham się bez zabezpieczeń , bo chcę być w ciąży. proszę o szybką odp.

Nie sądzę, żebyś była w ciąży. Test domowy może cię oszukać, ale beta nie. Może miałaś później owulację i stąd brak okresu. Albo po lekach coś się poprzestawiało.