Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

On nadal o niej myśli...

Polecane posty

Pomocy! :( Własnie moj facet powiedział mi ze nadal teskni za byłą. Napisał, że nadal mu jej brakuje. Jest mu ze mna naprawde dobrze, ale nadal o niej mysli. Co ja mam teraz zrobic? Jak mu pomoc zapomniec? :(

Niewiem co mam zrobić :( ja go naprawdę kocham jest mi z nim cudownie, ale boję się ze nadejdzie dzien i mi powie, ze wraca do niej albo ze nie moze byc ze mna bo kocha tamtą :( serce mnie boli buuu

to powiedzial czy napisal? wspolczuje nie powinien o tym mowic Tobie to jego problem i sam powinien sobie z tym poradzic a takie dzielenie sie problemem jest nie fair wobec Ciebie

Gość kurde nooo
jak pomóc MU zapomnieć? Dziewczyno, Ty się zastanów jak Ty sama masz zapomnieć. Bo pchać się w taki związek, gdzie on tęskni za swoja byłą, to głupota. Zostaw go i zajmij sie sobą, bo będziesz tylko cierpieć!

Gość ile macie lat

Gość no własnie ...
po ile macie lat. Dorosły mężczyzna wie czego chce, co to znaczy, że chcesz mu pomóc zeby o tamtej zapomnial. Nie bądź dziecinna, nikt nikogo nie może do niczego zmuszać, a już na pewno nie do miłości... weź to pod uwagę. Na twoim miejscu po prostu powiedziałabym mu, że jak się zdecyduje na kim mu zależy to niech tobie powie ... do tego czasu nie bedziecie się spotykać ... i zyj swoim zyciem, jak stwierdzi, że jednak chce być z tobą to do ciebie przyjdzie, tylko nie wiadomo czy ty go jeszcze będziesz chciała ?

Gość Michalinka 28
To nie takie proste. Ja tez mam wspaniałego i czułego faceta ale nadal myslę o swoim byłym. I choć sobie powtarzam że źle robię że krzywdzę kogoś kto mnie kocha to nie potrafię inaczej. Razem byliśmy 6 lat i może dlatego ciągle o nim myslę i gdzies podświadomie czuję żę cos jeszcze się we mnie tli z tamtej miłości. wiem że lepiej by bylo jabym zostawiła obecnego faceta i nie krzywdziła go , ale to też jest trudne. I to nie dotyczy tylko osób niedojrzalych i młodych, bo ja mam 28 lat i też przeżywam cos podobnego jak twój facet.

a jak dlugo jesatescie ze soba?? i ile oni nie sa juz ze sobaa??;)

Gość Do ...Michalinka 28
Mozna miec 28 lat i być niedojrzałym :( nie uważasz ?

Gość totalna pomylka zyciowa
jak trzyma po niej pamiątki,maskotki, prezenty, ma jej zdjęcia numer gg i telefonu tzn ze nadal się łudzi,że z nim będzie, a ty jesteś tyllko uzupełnieniem luki po niej.

Gość dziwna22ny
Ja bym z nim powaznie porozmawiala, niech sie zdecyduje. Jezeli masz byc dla niego zapchajdziura, to chyba lepiej, zeby powiedzial ci o tym wprost. Szkoda zmarnowanych lat i nadziei.