Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZYCIE_EJ_ZYCIE

LEPIEJ NAM ZA GRANICA!! CZY RZECZYWISCIE???

Polecane posty

Gość ZYCIE_EJ_ZYCIE

ja tesknie za moja polska uczelnia, za dniem pelnym zajec, za polskimi przyjaciolkami i za wspanialym zyciem teraz moj dzien wyglada tak, ze jak nie jestem w pracy to sie nudze i doluje 8 godz w pracy i co dalej??az sie plakac chcce a mam dopeiro 24 lata ZYCIE, GDZIE JESTES??????

Gość no a kto ci kaze siedziec
w domu i sie zamartwiac ? ja mam tyle zajec dodatkowych ze nie mam czasu na nic. Chodze na silownie i basen, na dwa kursy w collegu gdzie poznalam wielu super ludzi. tylko glupiec sie nudzi sam ze soba jak to ktos kiedys stwierdzil.... wiec zrob co ze soba laska

Gość losojos
a jak sie dziewczyny utrzymujecie skoro studiujecie??

Gość zabka 111
a nie masz znajomych np. w pracy przeciez za granica mozna poznac wiele fajnych ludzi nie wspomne juz o roznych narodowosciach :P Fajnie miec znajomych z innych panstw :) Podobno studenci sa bardziej wyksztalceni :P :P :P nie znasz jezyka ?,ze sie nudzisz ????????????

Gość to wracaj
emigracja nie jest dla każdego.

Gość dokladnie
nie wszyscy sie nadaja na emigracje. A jesli nie masz przy sobie tej drugiej polowki to juz w ogole mozesz sie czuc zle

Gość emigracja nie dla mnie
ja mam faceta i dwojke dzieci i tez sie czuje samotna w tym kraju znajmi w pracy obgadaja napsuja krwi i to wszystko .... zostaje skype i przyjaciele w kraju .nie stety jestesmy tutaj dla dzieci 16 i 11 lat ale czuje ze czeka mnie wizyta u psycholoda bo zwariuje w tym kraju

Gość rehab
Ja tez czuje sie coraz gorzej a to przez to, ze w polsce zostawilam studia,no wlasnie jak udaje sie wam polaczyc prace i nauke?

Gość .... pamietaj
nie rozumiem, musisz korzystac z pomocy psychologa, takiego mnasz dola i dalej chcesz tam siedziec? sory, ja mowie z doswiadczenia, bylam w Niemczech przed paru laty moglam zostac, byl facet ktory chcial mnie zatrzymac, nie zostalam, bo mialam dola i nie lubilam tam byc

Gość studentka uk
ogolnie to nie jest latwo ale przeciez to samo mialabys w Polsce jak nawet nie gorzej niz tutaj bo przeciez tam o wiele mniej placa. Tutaj pracuje glownie w weekendy ale tez dorabiam sobie sprzataniem w tygodniu glownie dlatego, ze moglam sobie sama wybrac godziny i dni pracy. Ale mam kolezanki ktore pracuje na pol etatu i jakos sobie radza. Wszystko zalezy od tego czy uda Ci sie tak ulozyc zajecia zeby nie marnowac calego tygodnia no i oczywiscie musisz wykazac sie niezla organizacja

Gość studentka uk
napisala ze robi to dla dzieci. Pewnie sama ich nie masz wiec nie zrozumiesz ze matka chce jak najlepiej dla nich. Moze w Polsce nie mieli warunkow na godne ich wychowanie ?