Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle klotnie

Maz mnie wykancza w ciazy,czy odejsc nie majac za bardzo dokad?

Polecane posty

Gość ciagle klotnie

Gość u mnie tez
Mni moj na poczatku tez wykanczal, tak do 5 m-ca! Myslalam zeby odejcs, jednak zdecydowalam sie na zostanie przy nim! I oplacilo sie ! Moje humory minely i jest juz ok!!!!

Gość Wiadoma
Wiesz jelsli cie poprostu denerwuje to chyba nie jest tak zle:-) Mnie sie wydawalo ze w ogole nie interesuje sie moja ciaza, ciagle jestem sama. Doprowadzal mnie do szalu, myslalam ze przy nim zwariuje! Ale na szczescie minelo:-)

Gość Wiadoma
Halo Autorko, co on ci robi?????

no właśnie musialbo być straszna bestią albo już ma dość Twoich nastroii. co jest nie tak? żeby pomóc musimy wiedziec o co chodzi;-)

Może poprostu jeszcze do niego nie dociera ze zostanie tatą, jak poczuje ruchy dziecka , zobaczy na usg, potem dowie sie co stworzył, będzie inaczej, dojdzie do niego ze zostanie ojcem, wtedy dla niego też życie zacznie sie zmieniać, narazie zmiany odczuwasz tylko ty, tak mysle ze to mu minie, no chyba ze to chodzi o coś wiecej o czym nie piszesz, wytrwałosci często kobiety w początkowych miesiacach ciąży czuja sie osamotnione bo chciałyby specjalnego traktowania, czuja sie kiepsko potrzebuja odpoczynku, ale wizualnie nic sie nie zmiania (chodzi mi o brzuszek), wiec maż myali ze jest jak przed ciazą, czasem ma zbyt duze wymagania, nie zawsze potrafi zrozumiec ze źle się czujesz , powodzenia, pamietaj ze teraz najważniejsza jest zgoda w rodzinie i dziecko!pozdrawiam

Gość ALBO BĘDZIE JESZCZE GORZEJ
zastanów sie po prostu. Zawsze jest jakies wyjscie.

Gość aukkktorka topiku
wylicza mi pieniadze,chce dom po moich rodzicach odziedziczyc,zeby wzniesc rozdzielnosc majatkowa...:( ...wypomina mi ze malo zarabiam itd.itp.

Gość pomaranczaxxxaaa
skad sie biora takie za przeproszeniem puste dziewuchy?