Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccolazzi

jak ujędrnić ciało?

Polecane posty

Gość niccolazzi

założyłam wczoraj topik, wklejając swoje zdjęcie. Pytalam was czy uwazacie ze jestem gruba -okazalo sie ze nie wyglądam tragicznie,ale powinnam ujędrnic ciałko (na szczęscie:P ). pytam więc JAK? Mozecie poelcoc jakies sprawdzone balsamy ujędrniające? macie sposoby? a jaką gimnastykę polecacie? ja stawiam na skakankę a od pazdziernika aerobic. Wystarczy? tu wklejam fotę gdyby ktoś byl ciekaw:) i z gory dziękuję za sensowne rady. http://upload.revolucja.pl/viewer.php?id=110 44230.jpg

Gość no hmmm
a jak otworzyc ten link, bo ja to jestem niewprawiona w tych sprawach;p

Gość do autorki topikuuu
źle kleiła to nie otworzysz:) P.S. callanetics pięknie ujędrnia i masaż wszystkjie kremy to to samo! Ćwiczenia + masaż Mam pytanie odchudzałaś sie ostatnio?

Masaże, prysznice naprzemienne, balsamy, ćwiczenia. Co do linku: przekopiujcie i zlikwidujcie spację. Autorko, zamieszczalas juz te zdjecie na forum, tam nikt ci nie doradził?

Gość niccolazzi
trochę sie odchudzałam ostatnio ale nie schudlam dużo niestety nie dostalam zadnych konkretnych rad wczoraj,dlatego pytam jeszcze raz:)

Gość niccolazzi
trochę sie odchudzałam ostatnio ale nie schudlam dużo niestety nie dostalam zadnych konkretnych rad wczoraj,dlatego pytam jeszcze raz:)

Gość sue21
nie sluchaj durnych bab...masz fajne cialo,i naprawde nie potrzeba ci nic ujedrniac...dbaj normalnie o siebie i nie szukaj w sobie wad tam,gdzie ich nie masz.ciesz sie swoja figura,jestes zgrabna,i ''jedrna'' z tak powiem...wiem co mowie,jestem kosmetyczka i masazystka,pozdrowienia

Gość niccolazzi
dzięki,ale sama widzę ze coś nie tak jest z moim ciałem-chciałabym zeby bylo jędrniejsze. Udalo sie komuś ujędrnic?

słyszałam o ćwiczeniach Pilates właśnie na rozciąganie i ujędrnianie ciała niestety stare linki wygasły i staram się o nowe , jak tylko uda mi się je zdobyć to dam ci znać

Jesteś zgrabna, ale dbaj o ciało.Skakanka + aerobik super sprawa. Ja stosuję tanie balsamy z Eveline. ❤️

Gość niccolazzi
widać efekty po tych balsamach z eveline?

Gość a ktory pilates jest
najlepszy? na www.youtube.com jest mnostwo filmikow z pilatesem