Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona blondyneczka

czy to ciaza???help!!!

Polecane posty

Hej!mam problem...kochalam sie z chlopkakeim 17go sierpnia(cykle mam 31-32dni). Ostatnia miesiaczke dostalam 2go sierpnia wywolana luteina, a takto zawsze mialam ok 10go okres.zabezpieczylismy sie guma.jakis czas po stosunku zrobilam mu loda,potem on wlozyl mi dwa razy doslownie na chwile...boje sie ze byly tam jeszcze plemniki...teraz nawet nie wiem keidy powinna dostac okres...juz sie pogubilam!czy moge byc w ciazy?

halo odpiszcie cos bo sie martwie!!!!!! Prosze Was!!!!

Gość wystraszona blondynka
dziewczyny nadal nie mam okresu!! wczoraj przestalam brac luteine.po jakim czasie powinna pojawic sie miesiaczka? ile mam czekac? od maja mi sie wszystko porypalo z cyklem...chyba po escapelle...co ja mam myslec??

boje sie zrobic test. ale co o tym sadzisz? duze prawdopodobienstwo ze wpadlam??

Gość fhhhhh
boisz sie?... jesli jestes w ciazy... to lepiej zyc w nieswiadomosci?

Gość kalifonia
duze bo mialas dni plodne

zdecydowanie podpisuje sie pod wypowiedzia -georgie- Test i bedziesz miała pewnosc :)...w koncu to nie majatek ;)... no chyba,ze wolisz sie zadreczac :)

macie racje zrobie test..ale dopierow sobote bo tak to rano przed ola nia ma czasu,...strasznie boje sie co test pokaze.. ale jak myslicie duzo prawdopodobienstwo ciazy?:(((

jestem w podobnej sytuacji,tylko ze u mnie jeszcze nie bylo wytrysku tylko tak na poczatku na troche moj mezczyzna mi wlozyl poruszal sie i koniec, pozniej zalozylismy gumke i jeszcze troche minelo zanim doszedl... Boje sie podobnie jak Ty...wiem to straszne uczucie,tylko ja zawsze sadzilam ze ten temat odnosnie przerywanego nie bedzie mnie nigdy dotyczyl. W ogole jak sie kochalam to myslalam ze to sa dni nieplodne tak wychodzilo z moich tenperatur a tu natura zrobila mi psikusa i wyszlo ze to byly dni plodne(drugi raz podskoczyla emperatura) yhhhhh Dziewczyny co o tym sadzcie, prosze napiszcie cos...

Gość wystraczona blondynka
Nataliaa Ty sie nie masz raczej czym przejmowac bo to bylo przed wytryskiem...ja mam o wiele gorzej bo po...:( raz robilam test ciazowy i bylo straszne...boje sie!!! dzis sie zle czulam:/