Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolli

Nigdy nie zaprzyjaźnię się z żadną dziewczyną

Polecane posty

Gość Tolli

Kobiety traktuję jak największych wrogów. Żadnej nie ufam. Każda dla mnie to wredna suka :)

Gość strusia
kogo to tutaj obchodzi ?

Gość Tolli
Może kogos obchodzi ;) Która ma podobnie ?

Gość strusia
to zalezy jaka przyjazn masz na mysli ....

Gość elle24
Ja mam podobnie.

Gość Tolli
Ja jestem kobietą :) nie facetem :P

Gość Tolli
elle24 powiedz coś o tym...

Gość strusia
a wiec mylisz sie - kobiety podobnie jak mezczyzni - sa falszywe lub szczere , glupie lub madre ... itd. mialas chyba dotad pecha . :p

Gość Tolli
Przyjaźń , koleżeństwo. Nie można ufać. Mozna się świetnie zgrać, ale tylko w pracy ;) w szkole.

Tolli - ahaha ja sadzilam,ze jestes facetem,sorka :P:P no ja tez do nie ktorych lasek podchodze z dystansem i nie ufam od pozcatku bo kiedys mi przyjaciolka \"wbila noz w plecy\" ale mam tearz pare bardzo wartosciowych kumpelek .. nie wim czy je moge nazwac przyjaciolkami...no jedna moge tak nazwac:D

Gość Tolli
To nie chodzi o to, że są szczere, czy nieszczere. Po prostu nie lubię kobiet, ich natury. Działają mi na nerwy :P Poza tym nigdy nie mozna takiej zaufać. Nawet własnej matce nie ufam :)

Gość elle24
Oczywiście że opowiem:-)Za każdym razem jak zaufałam jakiejś kobiecie i traktowałam ją jak przyjaciółke,ba nawet jak siostre to ona robiła mi straszne świństwo.Próbowałam 3 razy i za każdym razem było gorzej,ostatnia moja "przyjaciółka" mnie okradła, a ja nawet oddawalam jej swoje ciuchy jak uważałam że wyglada w nich lepiej.Szkoda gadać.

Gość Tolli
Bibelotka wbiła Ci nóż w plecy ? Co Ci zrobiła jeśli mogę wiedzieć ?

Gość jakakakak
Autorko, no to masz problem, biorąc pod uwagę, że 1/2 ludzkości to kobiety. Umiejętność życia z ludźmi jest sztuką, tak samo jak umięjetność ich własciwego doboru. Więc nie zwalajcie na tę całą drugą połowę ludzkości waszych własnych błędów, naiwności i faktu że postawiłyście po prostu na złych ludzi.

Gość grawituje ...
smieszne jestescie :D . kobieta kobiecie opowiada o tym , ze kobiety nie nadaja sie na przyjaciolki bo sa wredne :D :D :D dobre !!

Ja o przyjaźni powiem tyle: na pewno nie istnieje w pracy...a poza tym na taką prawdziwą zażyłość pracuje się latami....

Gość Tolli
elle 24 współczuję..jak widać kobity są fałszywe :) a jak wam się wydaje, ze nie są to są..zmienne, więc zawsze taka niefałszywa może się przeistoczyć w fałszywą :P przeciez to nie od nich zależy, tylko od hormonów :P

elle24 - ajc:/ ja mialam podobnie....pozniej poznalam jedna laske i uwazalam,za moja b,dobra kolezanke to jak jej pozyczalam ciuchy to juz ich wiecej na oczy nie widzialam...............podobno jej siory zabieraly je i przepadaly..no kuffa mac 😠 i pamietam jak mojej ex=przyjacioleczce pozyczylam ciuch, ciuchy to powracaly do mnie np.poprzypalane zelazkiem ...kucfffa mac....cnoki-nie wydymki heheheh no i teraz mam wiecej kumpli niz kolezanek:) ale pare wartosciowych mam jak pisalam w powyzszej wypowiedzi:) autorko a dlaczego tak nie cierpisz lasek?:P

Gość grawituje ...
cytuje: "elle 24 współczuję..jak widać kobity są fałszywe a jak wam się wydaje, ze nie są to są..zmienne, więc zawsze taka niefałszywa może się przeistoczyć w fałszywą przeciez to nie od nich zależy, tylko od hormonów " czyli mowisz tez o sobie ..... ?

Tolli - no wbila wbila..to jest dluga,zawila i nie zbyt przyjemna historia:O Nawet ona opare razy do mnie pisala,chciala sie spotkac ale nie ma takiej opcji...nie u3ymujemy kontaktu ze soba od 3 lat a rozstalysmy sie z 5 lat temu....jakos tak..............a o jej slubie dowiedzialam sie jak poslza do PUP-u zmienic nazwisko,akurat wtedy odbywalam w urzedzie staz.....przez nia stracilam studia....i w ogole...glupia bylam i slepa i wiem,ze a kase leciala:O jak kasa sie skonczyula to \"asta lavista\":O pfffffffffffffffffffffff

Gość Tolli
Ja też się nie nadaję na przyjaciółkę :) Bo nie mam ochoty wysłuchiwać jakichś pierdół..po prostu nie. I umiem żyć w społeczeństwie ;) Pisałam, że na szczeblu zawodowym mogę się z drugą kobietą świetnie zgrać ;) znajomości z kobietami też nie wykluczam np. wyjście na kawe, krótka rozmowa.

Gość grawituje ...
tolli - to ty nie nadajesz sie na przyjaciolke .....

Gość elle24
Mi moja nawynosiła z domów ciuchów i kosmetyków za ponad 1000zł:-)A mogła przecież powiedzieć,że potrzebuje kasy coś byśmy zaradziły.Wątpie,że po swoich przejściach zaprzyjaźnie sie kiedys z jakąś panną,człowiek przestaje w pewnym momencie ufać.Nie jest to łatwe bo strasznie mi brakuje damskiego towarzystwa.

Gość ale jestescie glupie
poprostu zenada, najlepiej sie zamknijcie w domu i nie wychodzcie do ludzi bo po co?

Gość Tolli
grawituje..u mnie też wszystko zalezy od hormonów :) po co mam komuś uprzykrzać życie :P Tyle, ze ja się nie czuję 100% kobietą. Mam coś z faceta :P i takie żale, plotki, humory, przewrażliwienie działają mi na nerwy.

Gość ales ty zalosna//
kolejny bzdurny topic, po h go zakladac...

Gość elle24
Nie,nie mam koleżanek.Od kilku lat mam właściwie tylko kolegów.

Gość Tolli
Każda kobieta bez wyjątku, którą poznałam demonstruje swoje śmieszne nastroje, czego na dłuższą mete nie jestem w stanie znieść. Najbardziej wkurwiają mnie takie niby cnotki. Wychodzę z taką na piwo, a na miejscu się okazuje, ze ona biedna nie pije. Wielka abstynentka od siedmiu boleści i jeszcze czuję się przez to wyższa :o No żałosne po prostu. Faceta tez nie ma, bo żaden jej nie pasuje i ciągle czeka na księcia z bajki :D I jeszcze mnie poucza, a sama gówno wie o życiu.