Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolli

Nigdy nie zaprzyjaźnię się z żadną dziewczyną

Polecane posty

Gość Tolli
Druga z kolei ma faceta, ale co z tego jak ciągle podrywa innych. Lubi sobie poflirtować hehe. Pamiętam, jak któryś z moich facetów jej nie przypasował, a dlaczego ? , bo nie był nią zainteresowany :P nie adorował jej :P jakie te baby są przewrotne :D

Gość to co widać
Po prostu źle lokujecie swoje zaufanie i sympatię, ja też jestem wybredna i ostrożna, jeśli idzie o przyjaźń, nawet bardzo ale tą wybraną przyjaciółkę, bratnią duszę :) mam już od 17 lat ( teraz mam 30 ). Niedawno zaczepiła nas kobieta, z którą często mijamy sie na spacerach i powiedziała, że obserwuje nas już od wielu lat i miło jest jej patrzeć na tak wytrwałą przyjaźń, bo to rzadkość w dzisiejszych czasach, zrobiło nam sie bardzo miło :) Jeszcze nigdy nie pokłóciłyśmy się, nie obraziłyśmy się na siebie, co uważam za niezwykłe, bo nie jestem osobą spokojną, uległą ;)

Gość poszukiwaczka_skarbow
No to jest proste: jesli kobieta tak mysli o innych kobietach, to po prostu sama taka jest i boi sie, ze inni sa tacy sami...Proste jak drut...

Gość Tolli
Jaka taka sama ? Przepraszam bardzo, ale ja nie udaje cnotliwej, co to świat ratuje :D Nie podrywam i nie flirtuje z cudzymi facetami :P i nie mam potrzeby bycia adorowaną przez stado chłopów :P

Tolli, ale skad takie podejscie? Ty sie najzwyczajniej takich dziewczyn boisz...Ja ma wspaniale przyjaciolki i nawet mi przez glowe nie przychodzi, zeby sie przejmowac pewnym typem dziewczyn...Ja znam swoja wartosc, to tyle. Co mnie obchodza cnotki, podrywaczki czy jeszcze kto inny...

Gość grawituje ...
tolli - ty nie zaslugujesz na niczyja przyjazn ..... :(

Nie, ja sodze ze Tolli jest po prostu przerazona..Ja mialam tak kilka lat temu, dziewczyny rzeczywiscie potrafia byc okrutne. Ale w pewnym momencie przestalam sie zadawac z pewnymi ludzmi tak ogolnie a wiec tego typu osoby mnie rowniez nie ruszaja...Z reszta mieszkam za granica :p a tu niekoniecznie trzeba" udawac cnotke" lub walczyc z pazurami o chlopa.

Gość Tolli
Boję się to fakt :) Najgorsze, że one wszystkie do mnie lgną jak pszczoły do miodu. Ciągle się wpraszają, chcą się ze mną spotykać :o Nie rozumiem tego zupełnie... grawituje ... dlaczego tak uwazasz, ze nie zasługuję ?

Gość Tolli
Ja jestem miła i przyjaźnie nastawiona do ludzi, ale ile razy może się powtarzać ten sam schemat ? Interesuję się psychologią i przyglądam się każdemu z uwagą, a potem jest dla mnie aż śmieszne :D jak łatwo potrafiłam kogoś przejrzeć :P

Tolli ja mysle, ze to tez minie, pewnie z wiekiem takie sprawy tez sie stabilizuja. Najwazniejsze, to wyrobic sobie zdrowe poczucie wlasnej wartosci, to ci bedzie zwisac i powiewac, kto ratuje swiat bo nie pije piwa a kto nie. A poza tym: uwazam ze istnieja madre kobiety, pozbawione checi wyskakiwania z majtek przy kazdym facecie (szczegolnie twoim) ;) A ktore potrafia sie wzajemnie wspierac, pomagac sobie, doradzac...I tak jest zarowno w swiecie kobiet jak i mezczyzn.

Gość Tolli
Nie wiem, czy mi przejdzie z wiekiem. Jestem już kilk lat po 20 :P Kiedyś ufałam i się na tym porządnie przejechałam. Niby mam przyjaciółkę, ale też uważam, nie mówię jej wszystkiego. Nie zrobię jej krzywdy i pomagam, gdy tego potrzebuję. Jednak nie mozna tego z mojej strony nazwać przyjaźnią ;)

Gość DAY ONE
WSZYSTKO CO PISZESZ Tolli O SOBIE MOGLABYM TEZ POWTORZYC O SOBIE - TAK WLASNIE JEST ZE MNA I MOIM PODEJSCIEM DO KOBIET.ONE SIE BAWIA W TO W CO JA NIEBARDZO LUBIE -TAKIE SA "KOBIECE" I TAKIE PEWNE ZE INACZEJ NIE MOZNA.

Gość DAY ONE
I ZAWSZE WALCZA ZE MNA BO JEDNAK JESTEM KOBIETA.A JAK JA TO IGNORUJE TO MYSLA ZE JESTEM GLUPIA TAK ZE PO PROSTU NIE POTRAFIE I TAK PRZEGRALABYM PEWNIE BO GDYBYM MOGLA WYGRAC TO PRZECIEZ OD RAZU ZROBILABYM TO TAK JAK ONE PROBUJA I MOZE IM SIE NAWET WYDAJE ZE SIE UDALO KIEDY JA JE OLALAM. MOZE NIE WSZYSTKIE JEDNAK KOBIETY TAKIE SA JAK TU CZYTAM TO WIDZE ZE NIE WSZYSTKIE - UFF

Gość Tolli
DAY ONE ile masz lat ?

Gość Tolli
dobija mnie ten kobiecy, durny chichot i durne, nudne żarty..