dina26 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 witam wczoraj miałam koszmarne zatrucie i właściwie tuż po wzięciu tabletki wymiotowałam... czy to oznacza, że nie jestem abezpieczona tylko tego dnia czy też kolejnego czy może cały cykl jest \'spalpny\' i powinnam się dodatkowo zabezpieczać ?? proszę o poradę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 skoro wymiotowałaś tuz po zazyciu to raczej na pewno się nie wchłonęla wobec tego skuteczność jest teraz obniżona ale nie spadła do zera zalezy który to tydzień był bo od tego jest uzalezniony okres tej zanizonej skuteczności p.s a wzięłaś wogóle do ręki ulotkę ? :O tam na pewno jest napisane co w takich przypadkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NO WLASNIEEEE Napisano Wrzesień 8, 2007 CZYTAJCIE ULOTKI CZASAMI A NIE OD RAZU PYTACIE JAK GLUPIE JKAIES !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dina26 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 oczywiscie ze czytaalam ulotke mam ja nawet przd soba ale forum chyba wlasnie po to jest aby sie poradzic i upewnic.... aj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach