Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neostrada

dużaaaaaa

Polecane posty

Gość neostrada

mam pytanie czy można ustawić neostradę tak żeby łączyła się automatycznie przy starcie systemu? tak jak np. gg czy e mule

Gość przykro mi ale nie wiem
:(

Gość biggg sister
mozna tylko nie wiem jak. Ja tak mialam na poczatku jak mi wujek tu wszystko podłanczal a teraz podlanczałam sama i mam tradycyjnie :P

Gość może to jest sedno problemu
nie należy podłączać neostrady, a podłanczać!!

Gość ksys
A może warto pomyśleć o routerze? Dane użytkowinka neostrady zapisuje się bezpośrednio na nim, kabel puści się przez ethernet i co najważniejsze dane użytkownika neostrady zapisze się na tym routerze raz na zawsze i nawet po każdej reinstalce będzie działał net bez niczego. No i co najważniejsze będzie net w każdym innym kompie do którego karty sieciowej podłączysz ten router BEZ jakiejkolwiek instalacji. To dopiero wygoda, nie? :D

Gość hej ksys
a masz jakies obrazki do tego?

Gość biggg sister
oo ja włąsnie mialam ruter :P

Gość neostrada
może to jest sedno problemu nie należy podłączać neostrady, a podłanczać!! sprawdz sobie w słowniku jak sie pisze

Gość ksys
niekoniecznie router, ale modem inny niż ten który otrzymujecie z neostradą. Bo kto powiedział że to koniecznie musi być SpeedTouch ?? :D Są modemy które pozwalają zapisać dane w pamięci tego modemu i zostają one tam na stałe (no chyba że dokonasz twardego resetu modemu) i po każdej reinstalce nie trzeba już nic konfigurować ani instalować :D Warunek oczywiście podstawowy - niezbędna karta sieciowa !!! No ale przecież każda obecna płyta główna ją ma :D

Gość neostrada
hm a w opcjach internetowych nie ma takiej możliwości żeby to jakoś zmienić. Bo już mnie pomału wkurza że za każdym razem muszę sama się z netem łączyć i przy każdym restarcie teź

Gość ksys
kurde to weź ustaw se w GG albo innym komunikatorze żeby na starcie łączył się automatycznie z netem i będziesz mieć połączenie. Albo poszukaj jakiegoś programiku który łączy automatycznie NEO.

Gość nepstrada
do keys ja nie chcem żeby gg mi się uruchamiało przy starcie systemu tylko żeby neostrada sama się włączała. W neostradzie jest tak że żaby do neta wejść trzeba wejść do programu i za każdym razem klikać połącz

Gość neostrada
może to jest sedno problemu BUUHAHAHA, jesteś nieskończenie głupia. http://so.pwn.pl/lista.php?co=pod%B3%B1cza%E 6 kurwa mać czego się czepiasz dobrze napisała i huje wie czego się przyjebałaś ja nie prosiłam o sprawdzenie pisowni tylko o pomoc przy PODŁĄCZENIU neostrady