Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona blondyneczka

Blagam odpiszcie!!!

Polecane posty

Hej!mam problem...kochalam sie z chlopkakeim 17go sierpnia(cykle mam 31-32dni). Ostatnia miesiaczke dostalam 2go sierpnia wywolana luteina, a takto zawsze mialam ok 10go okres.zabezpieczylismy sie guma.jakis czas po stosunku zrobilam mu loda,potem on wlozyl mi dwa razy doslownie na chwile...boje sie ze byly tam jeszcze plemniki...teraz nawet nie wiem keidy powinna dostac okres...juz sie pogubilam!czy moge byc w ciazy?

Gość grawituje ...
a skad my mamy to wiedziec ?? :o zrob sobie test , najlepiej w laboratorium.

Jesli cykle masz 31-32 dniowe to powinaś dostać okres po 31(bądz 32) dniach licząc od 17 sierpnia. czyli gdzieś ok 16 września. Jaśli nie dostaniesz to zrób test (choć nie sadze bys była w ciąży). jesli test wykluczy ciąze to udaj sie do gin, może znów potrzebna Ci luteina

Pzrepraszam pomyliłąm sie okres miałaś 2 sierpnia a nie 17 , wiec powinaś juz dwno miec okres. Zrób test, choć ja myśle że masz jakieś zaburzenia hormonalne i potrzeba bedzie luteina

dziekuje za odp:*

jeszcze jedno pytanie..czy moge zaczac brac luteine bez konsultacji z lekarzem...? moj gin duzo kasuje a ja nie mam siana... czy jeszcze poczekac na okres?