Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitka 26

Czy dyskryminujemy gejów???

Polecane posty

Gość Lolitka 26

Jak w temacie. Wypowiedzcie się, proszę.

Gość agnesina
ja otwarcie pisze ze gejow nie znosze. To wstretne pedaly i roznosza rozne choroby

Gość agnesina
Nie poradze nic na to tak mam. A co lepsze przeciwko lesbijkom nie mam nic. Ale geje mnie odpychaja.

Lilitka 26 :) - mam paru kolegów i mi to kompletnie nie przeszkadza mają swoje pewene specyficzne zachowania..pomieszanie kobiecej wrazliwosci z męską dominacją - kłotniee z nimi sa boooosko-denerwujące! ale zakupy niezapomniane:) mój przyjaciel ma 36 lat-jest najwspanialszym gejem..szkoda ze nie jest hetero bo bym mu nie dała spokoju:P i wszyscy jego chłopcy cholera to cholernie fajne-zadbane-wygadane-CIACHA!!!!az żal😭

Gość serducho.
gej czy lesbijka czy hetero? co za różnica? człowiek, to człowiek ;) agnesia- a dlaczego to masz? skad ci sie to wzielo? o ile potrafisz to wyjasnic ;)

Oczywiście,w pełni się zgadzam człowiek to człowiek.A gej to najlepszy przyjaciel dziewczyny,wiem po sobie ;).Mogę płakać mu w ramię cała noc a on tylko mnie pociesza i doradzi lepiej niż ktokolwiek inny :)

Gość agnesina
Nie wiem skad mam. Po prostu jest to we mnie. Nie mialam zadnych traumow nic z tych rzeczy, nie jestem tez jakas zagorzala dewotka katolicka. Co do lesbijek nie mam nic. nawet mialam kolezanke jesbijke i byla dla mnie jak najnormalniejsza kumpela. Ale gejow nie znosze i siedzi to we mnie i nikt mnie nie przekona ze to sa normalni ludzie. Dla mnie to zboczency i tyle.

Gość ttj
nie dyskryminuje gejów, ale nie lubie jak chca zeby wszyscy do okoła wiedzieli o ich orientacji, zeby np zyskac popularnosc wsród towarzystwa które uwaza ze modnie miec znajomwego geja

Gość agnesina
Moze i przesadzilam ale to sa moje mysli. Nie pozbede sie ich tylko dlatego bo tobie sie nie podoba.

Nie powiedziałam,ze masz się ich pozbyć,każdy ma swoje zdanie i to trzeba szanować,nie tolerujesz ich ok,ale wymyślanie na ich temat takich rzeczy jak ,że przenoszą choroby to już lekka przesada :O

Gość agnesina
ja nie wymyslam, po prostu TAK MYSLE. Budza we mnie odraze.

Gość mnie geje nie obchodzą
a kto się tak nimi interesuje to dla mnie troche dziwny jest

Gość agnesina
Moze mam stad ze w mojej rodzinie zle sie o nich mowi (o lesbijkach tez ale jakos lesbijki mi nie przeszkadzaja), no i widzialam pare razy parady gejow w tv. Cos okropnego. No i stad po prostu czuje ze sa odrzucajacy i nie sa tormalni ludzie.

Gość agnesina
Angel of Music --- hetero tez roznosza i wiem o tym, ale nie poradze nic na to ze z najwiekszymi zboczeniami i swinstwami kojarza mi sie wlasnie geje. Mam to zakodowane i nie zmienie tego bo tobie sie to nie podoba. Po prostu dla mnie to zboczency i powinni sie leczyc a nie wymyslac jakies parady.

Gość agnesina
i wogole nie wiem po ci sie z tego tlumacze - nienawidze ich i kropka

Dobra daj spokój,przecież nie chce zebys zmieniała zdania o nich :O.Jak już powiedziałam to twoja sprawa i nie musisz się z tego tłumaczyć