Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati_19

CZY W WIEKU 19 LAT MOŻNA JESZCZE ZACZĄĆ WSZYSTKO OD NOWA...?

Polecane posty

Gość pati_19

jak myślicie, bo już straciłam nadzieje

Gość w rzeczy samej
absolutnie nie!!!! W wieku 19 lat chcsz zaczynac od nowa? W tym wieku? Gdybtś miała 12-13 lat to można, ale w takim poważnym wieku to już nie wypada.

Gość To dlatego że
Od nowa w wieku 19 lat? Niestety... Za późno... :(

Gość Biedna Pati
Pati, rozumiem traumę dzieciństwa, trudne dojrzewanie. A widzisz jacy ludzie są ludzie są nieżyczliwi. Sami by chcieli, a nie mogą. Ale Ty się nie wahaj się. Zaczynaj ! A do którego momentu się cofniesz, żeby od niego znów zacząć ?

Gość sobotnio kliknę
Następny idiotyczny temat:O

Nie, no czekajcie, a nie pamiętacie jak w wieku tych 19 lat wydawało wam się, ze to już koniec waszego życia, bo ON NIE KOCHA, czy co tam? Ze teraz to już tylko położyć sie i czekać na śmierć? I tak jakoś jest. Ja mam 31 i się zastanawiam, czy jeszcze mnie coś dobrego spotka, zaś laska 50-letnia postuka się w głowę i powie \"ty gówniaro, TO ma być problem?? szczeniara z ciebie, masz całe życie przed sobą!!\" Pati, wyluzuj. Masz przed sobą lekko licząc 50 lat życia. To się zastanów sama, czy można, czy nie :P Buziaczki

ja jakoś nie miałam w wieku 19 lat takich pytan..uff naszczescie wiedziałam ze koncze liceum -ide zacząć DOROSŁE zycie hehehe az mi się śmiać chce ale wiedziałam na jakie studia ide-chce na nie iść-skonczyc-i co robic zmieniły mi sie troche zainteresowania ..poglądy..więcej kompromisów... czasem było lepiej czasem gorzej..zwłąszcza jak zaczełam prace i w paru miejescach zaczełam działać teraz znowu zaczynam od nowa..ale bagaż doświadczen z dnia nA dzien rosnie-i zostawiam tylko obciązenie któe jest pomocne w podejmowaniu decyzji kolejnych i kolejnych a te przykre które stanowią balastr zbędny-straam sie szybko GUBIĆ!

Ale skądże, w wieku 19 lat zaczynać wszystko od nowa, chyba oszalałaś jesteś po prostu na to za stara 💤

Gość B...K
pati a co byś chciala zacząć od nowa ? jaki masz problem ? Co ci nie wyszło?