Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca sie

ogrania mnie strach i chce mi sie WYMIOTOWAC

Polecane posty

Gość bojąca sie

Ostatnio często na mieście, w pracy, w autobusie chce mi sie wymiotować i ogarnia mnie panika,,, Zaczyna sie sie od jakiejś sytuacji (ostatnio nawet jazda tramwajem) wywołuje jakiś strach a pózniej chce mi sie wymiotować... Czy ktoś tak miał? czy to nerwica?

Gość grzbkowa
hm... a to nie jest panika? ja bym radzila wizyte u psychologa lub psychoterapeuty, mysle ze pare spotkan daloby niezle rezultaty

Gość bojąca sie
kiedyś chodziłam do psychologa i do poradni bólu gdy miałam poważne problemy i nie radziłam sobie ale tam dawali tylko silne leki uspokajające po których się źle czułam - nie miałam na nic ochoty , chciało mi się spać ciągle, nie mogłam nic robić. A wedy leków dużo wybrałam i nie pomogły. Psycholog ciagle mówił, że mi tylko pomogą leki.

Gość jak nic to nerwica
tez tak miewam czasami jadąc autobusem ogarnia mnie taki lęk, ze nogi uginają sie pode mna i wydaje mi sie ze zaraz padnę duszac się :(

Gość grzbkowa
wiesz co? zmien psychologa..... :S na lęki sa terapie-nie jestem lekarzem ale wydaje mi sie ze moze masz fobie a z tego co sie orientuje nie sa one trudne do wyleczenia. wiadomo przeciez ze psychotropy, leki uspokajajace sa w stanie uniemozliwic normalne funkcjonowanie wiec ja jestem za tym zeby najpier probowac wszelkich mozliwosci a dopiero pozniej brac sie za leki. a moze pomoze ci hipnoza? nie ma sie jej co bac u mnie w rodzinie kobitka przeszla i rozwiazalo jej to wiele problemow. leczysz sie prywatnie? jesli nie to uwierz mi powinnas..... sluzba zdrowia i jej zaangazowanie to targedia- az czasami wstydze sie ze ja rowniez sie do niej zaliczam...

Gość gogogogogoggo
depresja

Gość grzbkowa
a jesli to nerwica- to moze po prostu potrzebujesz troche odpaczac? leki lekami ale niech wysle cie do sanatrium na skolatane nerwy. moim zdaniem pomocy powinnas jednak poszukac u innego lekarza, najlepiej prywatnie przyjmujacego

Gość bojąca sie
wyjazd do sanatorium? jazda pociągiem???? lęk? ktoś mnie zobaczy jak sie źle czuje.. natłok myśli i strrrrrrrrrrrrrach...

Gość bojąca sie
chodziłam do 2 psychologów